ahmet şerif izgören

Kişisel gelişim üzerine kitap ve seminerler veren yazar. Yaptığı sunumlarda ve seminerlerde anlattıklarının bazılarının uydurma olduğunu düşündüğüm kişi. Yani belki tamamen uydurma değildir ama %10 olduysa onu yönetim/kişisel gelişim kavramlarıyla allayıp süsleyip abartıp başka şekilde anlattığını düşünüyorum. Nedense bana samimi gelmiyor.
uydurma yalan dolan bile olsa avucunuzdaki kelebek gibi bir seminere imza atmış olan yazardır.
askeri lisesi ve ardından aldığı ingiliz dilbilimi eğitiminden sonra askeriyede üsteğmen rütbesiyle görev yapmış sonra istifa etmiştir. bursa'da ilk kültür merkezini açmak, türkiye'de ilk çeviri dergi yayınlamak gibi ilkleri hayat geçirmiştir.

kişisel gelişim kitapları yazmakta, beden dili eğitimleri vermekte, firmalara danışmanlık yapmaktadır.

dip not: samimiyetsiz.
dikkat bedeniniz konuşuyor adlı kitabını yüksek lisansta yönetici ve liderler için iletişim dersinde dönem projesi olarak almıştım. 2016 yılında aldığım kitap 86. basımdaydı ancak kitapta verilen beden dili örneklerde özal, tansu çiller, mesut yılmaz gibi 80’li yılların siyasileri mevcuttu. üstelik yazar kitabı yazarken objektiflikten uzak kalmış ve siyasi görüşünü onu asalım, bunu keselim diyerek belli etmiştir.