arabayla uzun yola çıkmak

/ 3
Uzun süre yol yapmayan bünyelerde kendini bir ihtiyaç gibi hissettiren olaydır. Çoğu kez arabayla gitmek daha masraflı, daha tehlikeli, daha yorucu olmasına rağmen ayrı bir zevki vardır.

Uzun yol müzikleri ile beraber keyifli yolculuklar geçirilmesi mümkündür. İyi de bir yol arkadaşınız varsa keyfinize diyecek yok!
Haziran ayında 15 gün tam ege diye planladigim hadisedir. Rez
ezginin günlüğü ilk albümlerinden başlayıp yolculuk hiç bitmesin dediğim uzun kaçamaklar...(https://www.youtube.com/watch?v=G_Zc3CzCBBg)
Araba ile yolma çıkmak, eğer aracı kullanan sen değilsen güzeldir. Zira şoför sen isen otobüs bile daha rahat geliyo. Şimdi diyeceksiniz ''o hangi aracı kullandığına bağlı olarak değişir vs vs'' Yok öyle bişey abi. Hangi araç olursa olsun bütün reflekslerinin açık olması insanı uzun yolda yoruyor. İyi yanı, istediğin yere çek uyu. Nereye kamp atayım, burada bana izin verirler mi, ceza yazarlar mı derdi yok.
dünyanın en güzel olaylarından birisidir. otomobiliniz güzel ve playlistiniz sizi bayıltmayacak kadar güzel ise bitmesiniz istemezsiniz. hatta otomobilin güzel olmasına gerek yok. güzel bir playlist ve sevdiğiniz bir insan yan koltuğunuzda oturuyor olsun, o yol bitsin istemezsiniz.
Safranbolu'dan başlayıp batı orta ve doğu karadenizi doya doya gezerek Batuma kadar süren 15 günlük gezimde yaptığımdır. Onun dışında daha kısa sureli kapodokya ve Ege Turlarında da tercih ettiğim önümüzde ki yaz Balkan turumu da bu şekilde yapacağım oldukca zevkli yolculuk bicimidir.
Eger iyi bir arabaniz varsa ve düzgün yollarda gidiyorsaniz bitmesini istemeyeceginiz bir durumdur.
acıtanlar,kıranlar,sevmeyenler yani dertleri geride bıraktığını hissedersin, başını yasladığın arabanın camında. kuş misali nokta kadar gözükür her şey yukarılardan. kuş misali özgür..
bağımlısı olduktan sonra bırakması zordur. yapmadığınızda depresyon belirtileri baş gösterir.
Güzel birkaç playlist ile keyfi zirveye çıkartılabilecek eylem.
playlisti hazırlayıp şöyle memlekete doğru 10 saatlik yolculuğa çıkmak istiyor insan
/ 3