atatürk havalimanı duty free fiyatları

Sigara içmediğim için sigara fiyatlarını bilmem. Diyeceklerim alkollü içki ve parfümler için (muhtemelen diğer birçok ürün için de) gayet geçerlidir. Atatürk Havalimanı Duty Free bir vatandaş kazıklama projesidir. Yurtdışı seyahatlarine çok çıkarım. Gittiğim ülkelerde fiyat araştırması iyi yaparım. Her sokak başında bulabileceğiniz normal bir süpermarkette bile içki (şişe) fiyatları Atatürk Duty free'den daha ucuzdur. Hadi diğer içkileri geçtim. Hollanda'daki bir havalimanının Duty free'sinde Rakı, Türkiye'deki Duty Free fiyatına göre daha ucuz. Bari milli içkimizde kazıklanmasaydık. Geçenlerde yurtdışındaki bir Sephora mağazasından bir parfüm aldım. dönüşte içime kurt düştü, çıkış yapmadan gittim aynı parfümü buldum. 6 euro daha fazlaydı. Ulan adamlar vergi farkını koyarak satıyor, sen vergisiz. Peki bu 6 eur fark nerden geliyor? Siz siz olun, bence ''ohhhh vergisiz alışveriş'' diye gaza gelip saldırmayın, fiyatları iyice bir kontrol edin.
sigara fiyatları yurt dışı duty free'lere göre fazladır. o yüzden dönerken diğer duty free'den(dönülen ülke) alış veriş öneririm.
Sigara turkiye ic piyasasina gire bir nebze daha iyi. En son hesap yaptigimda 3 karton sigara aliminiza 2 paket sigaraniz bedavaya geliyordu. Hepsinde degil tabii..
Yahu turkiye'de her yer ve herkes birbirini dudukleme cabasi icinde. Ee hoca osurursa, cemaat...
tr de bulunan tüm duty free ler pahalıdır tartışmaya gerek bile yok..
paket tütün fiyatlarını güncel olarak bilen varsa yeşillendirebilir, ona göre ya çıkarken ya da italya veya ukrayna aktarmasi sırasında alacağım
eğer atatürk değil de heinemann duty free üyesi bir havalimanındaki (örn: viyana) fiyatları merak ediyorsanız buradan öğrenebilirsiniz.
euro kuru düşükken iyiydi ama şuan euro olmuş 4,70 artık alkolde pek bir şey fark etmiyor gittiğiniz ülkelerden getirmek daha karlı
free kelimesi ile yakından uzaktan alakası olmayan, klasik kendi ülke vatandaşını yolma yeri.
Dur bu yurtdışı yapıyor, uçağa biniyor, biraz da ben geçireyim.
kurun azizliliği dolayısıyla iç piyasaya oranla artık sadece içki fiyatları ucuzdur. karton başına da markadan markaya değişmekle birlikte ortalama sadece bir buçuk paket kârdasınız. yılbaşı ve bayram öncesi içkilerde oldukça indirim olur. mesela otuzaltı euro’luk chivas’lar otuz euro’ya kadar düşer. bu mağazaları işleten şirkette çalıştığım için fiyat bilgisi konusunda sorularınıza yardımcı olabilirim.
gerçekten duty free olmalarından çıkılmış bildiğin geri dönen insanları kazıklama yeridir.