babala tv

/ 2
Oğuzhan uğur ve ekibinin stalk tarzı youtube kanalıdır. Konuları çok ince bir şekilde işlemesi insanı mest eder. Son yüklemiş olduğu “mevzular 9” videosu ile kendisine saygım kat be kat artmıştır. Merak edenler Buradan izleyebilirler.
her videosunu izlediğim,son zamanlarda mevzular konu başlığı ile yaptıgı videolarla tanınmış olan youtube kanalıdır. oğuzhan'ın yaptığı konusmalara sonuna kadar katıldığım ve desteklediğim kanaldır.
sanırım iyi reklam parası harcanıyor parlatmak için hangi siteye,sayfaya girerseniz muhakkak bi videoları var.
gereksiz küfürlü yer yer güldüren(izledigim kadarıyla) hızlandırılmış anılar izletisi.
yıllar önce dmden konuştuğum sıcakkanlı yardım sever bir adamın yanına ekibini de alıp bir o kadar sıcakkanlı bir kanal kurması. Adam da karikatüristlik, yönetmenlik, sarkı yazarı, söz bestecisi, sanatcı, youtuber ne ararsan var aynı joker oyuncu gibi
Youtube da en sevdiğim kanallar arasında direk 1. olmuştur. oğuzhan baya komikmiş bu arada :)
babasını ve kendisini biraz da olsa babala tv’den öğrendiğim uğur, yanına ekibini de alıp mükemmel bir organizasyona imza atmış.
Hem eğlendiren hem aklımızdan çıkmaması gereken meseleleri hatırlatan oğuzhan uğur un youtube kanalı.
Zaten kendisini yıllardır takip ederdim bence yeteri kadar değer görmüyordu ama kanal hayatının zirve noktası oldu aynı anda dört videosu trendlerdeydi geçenlerde.
ilk izleyicilerinden olduğum (budabi tv den itibaren) oğuzhan uğurun kimi zaman eleştirel yayınları (mevzular) kimi zaman eğlenceli işler çıkarttığı kanal yakın zamanda onedio dan da teklif almıştır ve pinç adını verdiği videolarını izleyen ne olduğunu bilir programa başlamıştır önceki adıyla ruzname
(---) kendisini çok bilmiş gösterip insanları ettiği küfürlerle kendine çeken basit adamın basit kanalı. takipçilerinin yüzde 80'i çocuk olan youtube kanalı. anlattığı konuştuğu şeyleri gündemi takip eden, birazcık araştırıp okuyan herkes bilir zaten. neden bu kadar trend olduğu bariz. ülkenin yarısı boş insan olunca en ufak bir bilgi bile bu insanlara vay anasını dedirtiyor. kanaldan gelen parayı mehmetçik vakfına bağışlamasını tebrik ettim gerçekten. ez azından askerimize faydası dokundu.
kaliteli mizah ureten sayili youtube kanallarindandir.begenmeyenler cumali ceber izlemeye devam edebilir
/ 2