cinsellik ve uyuşturucu başlıklarının çoğalması

ben sevişiyorummm yiaaa 7/24 sex her zaman sex hoooop sex baba kondom bitti yiaa ortam bizde böyleee triplerinde insanlar.. farkındalık çabası işte.. yapacak birşey yok bol miktarda bulunmakta..

uyuşturucu diye tabir edilen madde ot ise içen içer fakat kendini etiket edip aynı yukarıdaki örnekteki gibi farkındalık çabalarına girmeleri ezikliktir..

(bkz: dikkat çekme çabası)

(bkz: ilgi çekme teknikleri)

(bkz: ilgisizlik)
burada kendini gezgin olarak tanimlayan fakat cinsellik disinda pek de bir bilgisi olmayan ve "sex her zaman satar" hedesini kendilerine dustur edinip bu aciklarini cinsellik konusarak kapatmaya calisan guruhun acmis oldugu basliklardir. Uyusturucu kullandiklarini sanmamakla birlikte uyusturucu hakkinda internette topladiklari bilgileri kendileri tecrube etmiscesine insanlara sattiklarini dusunuyorum.
Bunlarin bir versiyonu da hergun viski, vodka, gin, vs vs gibi ickileri sudan daha fazla tukettiklerini anlatan guruhtur..
5 entryden sonra yazarlik verilmesinin doguracagi onemli sorunlardan biri de sozlukte sacma sapan konularin donecegidir. Daha neler gorecez..

Edit: imla
abartılmadığı sürece olağan durumdur. libidonun yükselişi önlenemez
ya cinselliğe dokunmaya bir konu var mı hayatın içinde ...
Dislike veren yazar 17 yasindan kucuksen
merak etme normal karsiliyorum .
Fıkır özgürlüğü vardır lakin özgürlüğünüz başkasının özgürlüğünü kısıtlıyorsa işte o zaman hiç hoş olmaz, evet özendirme varsa yine sorundur uyuşturucu, bana sorarsanız gereksizdir ve boştur..
No Weed Yes Alkol 😂😂
Bu başlık bile insanlari uyuşturucuya teşvik ediyor. Bu başlığın açılması bile yannis.