cübbeli ahmet hoca

/ 3
son zamanlarda kendisinin cennete gideceğini alttan alttan salladığı için gündemden adı düşmeyen zaatı muhterem hoca efendi. Birkaç sene önce hoca efendinin uygunsuz videolu görüntüleri yayınlanmış olsa da kendisi bu videoların montaj olduğunu belirtmişti. ( sosyal medyadaki haberlere göre ise hocanın amacının kötü olmadığı, hoca videodaki bayana cennete nasıl gidileceğini anlatmaya çalıştığı için yanlış anlaşılmara sebep olduğu iddia edildi )
turkiye tarihinin gördüğü en terbiyesiz hocadır. tüccardır. zamanında (bkz: arifan yayınları) ile neleri götürdü, beyinsiz koyun sürüsüne (bkz: caprice gold) ' tan daire satmışlığı vardır.

asıl adı (bkz: ahmet mahmut ünlü) dür. oğlu emin ateisttir.
tipi pokeimam' a benzer.

melih gökçek'e beddua okudum
Sapik, alcak, terbiyesiz, yalaka, dini pis islerine alet edip zina yapan, cahil ve saf insanlari din ile uyutup kullanan, sakali cok seven biri olarak bunda gordugumde yuzune tukurmek isteyecegim insana benzeyen bir mahlukat..
Cennetle müjdelendiğini iddia eden hocamsı ve insanımsı canlı. Jetski ve terlik ondan sorulur
“iyi ki okumamışım okul” cümlesini duyduktan sonra “sıfır” iken “eksi” olan insan. sayesinde eğitimsizlik belli bi kesimce moda oldu. töbe estafirullah yaaa. böle insanlara prim verenleri gördükçe sinirlerim hopluyor!!!
Ne olduğunu bir türlü anlayamadığım adam
İmam
Tüccar
Jetski pilotu
Yazar
Hokkabaz
Hırsız diyen var
Porno yıldızı olduğunu idda eden var güvenemedim
çok salak saçma söylemlere imza atan değişik islamcımsı. (bkz: müslüman olmayanlar cennete giremez)

ayrıca doldur sofi çay doldur gibi bir parçanın meşhur olmasına sebeb olan kendini hoca zanneden bir keko.
İnsanların kendisine neden bu kadar tepkili olduğunu pek anlamadığım , Peki hangi din adamını seviyorsunuz diye sorduğumda verecekleri başka cevaplarının da olmadığını gördüğüm zaten islama inanmayan ya Da inanmıyor değilim ama sorguluyorum diyen insanların kendisini hedef aldığını gördüğüm bir kişidir.
bir süre önce fetö savcıları tarafından yalan dolanla hapse atılmıştır.
Sebebi ise eskiden sadece Süleyman Ateş yahudi veya Hristiyan cennete girebilir derken herkes karşı çıkarken şimdi nerdeyse herkesin yahudi ve hristiyanların cennete girebileceğinden bahsetmesinin doğru olmadığını bunun dinler arası diyalog muhabbeti sebebiyle uydurulmuş bir saçmalık olduğunu söylemesidir. Öyle ki yarın bir gün sizin karşınızda uçsam da en büyük kerametleri de göstersem olur da ben de böyle konuşursam sakın bana da inanmayın demiştir.Bu da fetönün işime gelmemiştir çünkü amaçları ılımlı islam adı altında dinler arası diaologla olayı farklı boyuta taşımaktır.
An itibariyle Okan Bayülgen ile muhabbet kralı'nda yer almaktadır.
/ 3