gökçeada

ege denizinde eskiden rum yerleşim yeri olduğu için bir çok rum köyüne sahip devasa ada. içerisinde her zevke uygun birşeyler bulunabilir. kiralar ve arsa fiyatları çok uygundur. ayrıca bütün yollarda başıboş keçiler oğlaklar gezer bunların sahipleri yoktur kimse de çakallık yapıp hepsini bir yere toplamaz. oğlak tandır ve efibadem kurabiyesi ünlüdür. zeytin bahçeleri çoğunlukta olduğundan zeytinyağı satışı da çok vardır. bir hrıstiyan lider buradaki rum köylerinden birinde doğmuştur. her sene bir kere doğduğu yeri ziyaret eder bu ziyaret zamanla festivale dönüşmüştür o tarihte eğlenceler yapılır. batısından doğusuna 32 km olan adada bir çok koy bulunur her yerden denize girilebilir.

sorusu olanlar öm ile sorabilir sözlüğü foruma çevirmenin alemi yok

kaynak: ben
Geçen yaz uğurlu gizli liman ve aydıncık plajında kamp kurmuslugum vardır.
varsın her geçen sene biraz daha kalabalık olsun ben yine rakımı alıp sevdiğim kadın ile birlikte imroz poseidon da güneşi batıracağım aşağı inip sarıya kaçan ak saçları ve sakalları ile kaptana selam vereceğim.
Sevdicekle kamp yapmayı düşündüğümüz yer. Çadırımız kamp sandalyemiz semaverimiz hazır hele bir havalar düzelsin bekle bizi Gökçe’ada!
bence türkiyenin en güzel adasıdır. ne zaman yaz aylarını düşünsem aklıma gökçeada gelir. plajlarını ve oğlak etini asla unutamam
Türkiye'nin en batısından yer alan yerleşim yeri. Güneş en son buradan batıyor. Adanın ve Türkiye'nin en batı noktası ise Gizli Liman.

Kamp atmak, yıldızları seyretmek için çok güzel bir nokta. Civarda fazla işletme yer almamakta.

Bunun yanında adadaki koylardan bir diğeri de Yıldız Koyu. Kayalık bir bölge. Türkiye'nin ilk ve tek su altı milli parkının yer aldığı bir nokta. Kamp atılabilir bir lokasyon. Koyun girişinde ayrıca özel işletme olan kamp alanı da bulunmakta.