google earth

/ 2
özellikle sokak görünümü bizler için oldukça kullanışlıdır.

-daha önce gezdiğim yerlere yeniden bir göz atmak için kullanıyorum hem nostalji oluyor.
-eşe dosta fotoğraflar dışında daha farklı bir deneyim yaşatmak ve bak bu sokaktan buraya yürüyordum al sana tüm yürüdüğüm yollar gibisine her şeyi anlatmak ve yeniden yaşamak.
-gezmeyi planladığım yerlerde hem merkezi hem bazı ara sokakları inceleyerek fikir sahibi edinmek çok faydalı oluyor.
-ve tabi ki hepimizin yaptığı gibi kendi evimi buluyorum.
Açar açmaz "bizim ev neredeymiş bir bakayım" dediğiniz, uydulardan çekilen fotoğrafları barındıran, üç boyutlu bir harita yazılımıdır.
Yazılımı kullanırken gerçekten o sokaktan ilerlediğiniz hissine kapılmanız kaçınılmaz. Çünkü sokaktaki manavı, bakkalı çakkalı, damacanacı abinin damacanayı taşıdığını uydu görüntüleri sayesinde görüyorsunuz. gerçekçi olduğu için gitmek istediğiniz yeri önceden aratırsanız diğer haritalara göre daha etkili olduğunu görürsünüz.
Kendimi cia’den gibi hissetmemi sağlayan uygulama en azından ilk kullandığımda öyleydi.
bu programı kullanarak şimdilerde ay'ı, mars'a, yıldızları da gezebiliyormuşuz. gavur her an yapmaya ve şaşırtmaya devam ediyor.
Google Earth, tüm Dünya'nın uydularından çekilmiş değişik çözünürlükteki fotoğrafların görüldüğü, Google Labs tarafından satın alınan Keyhole adlı şirketin geliştirdiği bir bilgisayar yazılımıdır.
renkli uydu görünümü şeklinde torosları ekran alıntısı yapıp yazdırıp kendime bir harita yaptım. çok faydalandım.
kamp yapılacak ıssız koy keşfetmek için ideal bir uygulama.
11 Haziran 2001’de dünyaya merhaba demiştir. İnsana dünyayı sevdiren bir yazılım olarak tanıtılabilir.
sıkıldıkça açıp ülke ülke dolandığım mükemmel teknoloji.
daha küçücükken keşfetmiştim bu programı. evimizi, babamızın iş yerini, dedemizin köydeki evini falan bulurduk. e tabi sonradan ticari veya gezi amaçlı kullanmaya başladık
Bir yeri gitmeden keşfetmek, bilgi almak için çok işe yarar bir uygulama. Gitmenin yanından bile geçemez, ama ciddi fikir verir.
/ 2