haluk levent

/ 3
şarkılarına aşık olduğum adam. elfidanın hikayesiyle bir ara baya bi konuşulan bazı kesimin nefret ettiği bazılarının da parti kur oy verelim dediği hatta bunun ileri gidip de ahbap oluşumunun fikir babası genel başkanı olmasını sağladığı sanatçımız.
Twitterdan takip ettiğim kadarıyla dürüst, düşünceli,nazik, anlayışlı, sevilen bi abimiz
Asla ego kasmayan bir adam
Bkz: Twitter daki takipçilerine cevap verip isteklerini yerine getiriyor
Ayrıca çokta güzel şarkıları var severek dinliyorum
adamın dibi denilecek biridir. gerek sevecenliği, samimiyeti olsun, gerek yardımseverliği, sosyal sorumluluk sahibi, duyarlılığı olsun, çok kral adamdır. selam olsun burdan kendisine
şarkıları ve kişiliği ile gönlümüzü fetheden başarılı müzisyen son yıllarda twitter'ı aktif kullanması, gençlerle ve ihtiyaç sahipleriyle birebir ilgilenmesi, fazlaca sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer almasıyla adından söz ettirmiştir. 7'den 70'e her kitle kendisini her platforndan tanımaktadır. ışık hızında tüketen , sıkılgan gençler ve huysuz ihtiyarlardan oluşan bir toplum için neredeyse imkansızı başarmaktadır haluk levent. saygılar, sevgiler..
sanatçı kişiliğinin hakkını veren adamdır. şarkılarını bilmem ama insanlığıyla herkesin tanıması, bilmesi gerekir.
(bkz: ahbap platformu) ile nefis işler yapan, herkesin yardımına koşmaya çalışan, hem sesi hem gönlü güzel insan.
ülkemizde kendini ulaşılmaz zanneden şarkıcı, ünlülere inat halktan biri gibi davranıp herkesin sevgisini kazanan insan.
ayrımcılığın, hakaretin, şiddetin sıradanlaştığı bu ülkede güzel insanlarla güzel işlerin yapılabileceğini gösteren topluluk sayesinde onlarca insanın derdine çare olmuştur.
meyve veren ağaç taşlanır olduğundan buna bile saçma sapan yorum yapan, çamur atan insanlara rağmen.
dipnot: çizginden çıkmaman dileğiyle
Müzisyenken, AHBAP’ın kurucusu olduğu için bir sanatçıdır.
yaptıklarıyla bir sanatçı egosuyla alakası olmayan, halkın her kesiminin sevgisini, beğenisini kazanabilen, ünlü sıfatından öte abi sıfatıyla anılan güzel insan.
/ 3