hollanda vizesi

Daha önce 45 günlük multi giriş aldığım vize türü. Avrupa’daki en kolay shengen verilen ülke hollanda diyebilirim.

Bu arada daha önce vfs üzerinden almıştım. Bugün konsolosluğu arayıp direk konsolosluktan başvuru yapabilirmiyim diye sordum ve “evet” cevabı aldım fakat randevu alınabilecek herhangi bir yer yok. hollandavesen.nl adresine bakın dediler ama orada randevu alma sistemi yok. Bilen eden biri var mıdır?
daha öne 15 günlük macar vizem ile giriş yaptıgım, 1 sene sonra 6 ayda 90 günlük multi aldığım vize türüdür. çok kral adamlardır. parası verilmemiş booking rezervasyonları ve 8 saatlik rezerve uçak bileti çıktısı koymuştum
vfs üzerinden 3 kere vizesini aldığım ülkedir. ilk aldığımda single 20 gün, ikinci aldığımda multi 3 ay, üçüncü aldığımda 1 yıllık multi verdiler.

hollanda candır.
İlk başvurumda 2015te bana 120 günlük multi vize verdiler. Başvururken 1 yıllık verin ben yine gelirim diye dilekçe vermiştim. Ne kadar etkili oldu bilmiyorum. Ertesi yıl Macaristan başvurusu için de aynı dilekçeyi verdim bu kez 30 günlük verdiler. Macaristan daha uzun süreli verir diye ümitlenmiştim tam tersi oldu.
İlk vize başrurumda İtalya’dan red yer yemez kapısını çaldığım ikinci adres. Ayni belgeler aynı şart ile ilk denememde 6 aylık multi ile beni şenlendirdiler. Şimdi ise 1 yıllık beklentisi ile tekrar başvurdum ve beklemekteyim. Bakalım bu kez yumurtadan ne çıkacak..

Edit: 1 yıllık vizeyi 4 günde kaptım.
ilk vize italya 6 ay multi
ikinci italya 1 yıl multi
üçüncü yine italya 2 yıl beklerken 6 AY'a düşürmeleri ile küsüp bu sefer hollandaya basvurdum.

çıksın editleyeceğim.
20 gün isteğime karşı 90 gün 6 ay ile dönmüş ülkenin vizesidir.