ibrahim akyüz

İşini gücünü bırakıp, asya turuna çıkan yeni gezginimiz. 5 aydır Asya'da güncel olarak. İnterrail Türkiye ve Instagram sayfasındaki paylaşımlarıyla tanınmaya başlanmıştır. Aslen antalyada ikamet eder. Sevimli ve ponçik bir insan. Instagram hesabını editle ekleyecegim.

Edit:
Instagram: 1ibrahimakyuz
İbrahimakyuzblog.com
seyahat dünyasına ilk önce balkanları gezerek başlamış olan gencimizdir. balkanlarla ilgili birçok bilgi paylaşımında bulunmuştur malum hesaplarda.
Takip ettiğim en minnoş gezgin. Keşfimden sonra 2k olan takipçisi birden 10k olmuştur(tabii bu durumda interrail instasındaki paylaşımlar büyük rol oynamıştır)

Çok severiz, sıkı takip ederiz, minnoşluğunu hiç kaybetmesin isteriz
Minnoş olduğu kadar yakışıklı gezgin. Kilo veriyor her videosunda, karşılaşırsanız karnını doyurunuz. Şuan Asya'da biryerlerde.
180. Gün postunu gördüm
Bu kadarı da viraz show bence diyerekten kıskandığım durum :)
yeni, kaliteli youtuberlardan biri. videoları güzel, kişiliği güzel bir insan takip edip izleyerek gezisine katkı sağlayabilirsiniz. en azından gezginlerin youtube videolarındaki reklamları sonuna kadar izlemeyi ihmal etmeyyerek destek olun. 3 5 gelen para bile çok işimize yarıyor. sayenizde bir gün ne yiyeceğiz diye düşünmüyoruz.
balkan gezi notlarını zevkle takip ederdim grupta. ama işleri büyütünce o eski samimiyetini kaybettiğini düşünüyorum.