ikizler burcu kadını

Evet beyler bayanlar,kardeşi kardeşe küstüren evlere ateş düşüren arkanızdan zıpkınla dalaaaan aman benden uzak Allaha yakın olsun dedirteeen,.zodyakın en büyük düşmanı gossip girldeki blair’dır bu yüzüne tükürülür bunun be,eski sevgilidir bu,herkeste mutlaka bir yara açmışlığı vardır bunun kimdir bu kim ? Tabiki ikizler burcu kadını. mı acaba ?
Ne münasebet ayol tabiki de değil !
lanet girsin dostum. lanet girsin. ortalığı karıştırır, üstüne de ben hiçbirşey yapmadım diyerek duygusala bağlar ve haklı olmaya çalışır. uzak durun uzak. bir kutuya koyun, kilitledikten sonra da anahtarını denize atın!
burçlara inanmam, buna rağmen ikizler kadınına da inanmam. evlerden uzak.
bilemiyorum altan daha önce dilim yandı. şuan yoğurdu üfleyerek yiyorum. şimdilik tatlı.
karşıt burcu yay burcu kadınları ile aynı çizgi dışı kategoride olanlar arasına konmuş olsa da sırf taktıkları o samimiyetsiz maskeleri yüzünden sevmez bunları yay kızları
çok değişik bir kadındır.
bir ikizler burcu kadını olarak normalde burçlara inanmam, fakat ikizler burcuna inanıyorum ilginç bir şekilde. amacımız size hayatı zorlaştırmak değil, aslında kendi kendimiz için de baya zorlaştırıyoruz. tarif etmek gerekirse bir bedende birden fazla insanın yaşaması gibi bir duygu ikizler olmak. fakat ikizler burcu kadını kötüdür, lanettir diye genellememek lazım, her burcun kötü niyetli kadını kötüdür dostlar.
aslında doğru frekanslar yakalandığında aşırı sulu göz bi tip oluyorlar buda değer vermekle alakalı tabi sonra o yollamadan sizi siz onu yollamalısınız aksi halde olacaklar canınızı yakar
edt;iki tane ikizler burcu sevgilim oldu
burçlara inanmanızı sağlayan burçtur. uzak durulması elzemdir. maske takmayanı yokturdur.

ruhsuzdur. yanında olduğunuz sürece sizi maddi manevi kullanmaktan çekinmez. bunu yaparkende sever gözükür. ona ters gelen bir durumda konuşmak yerine şiddete yönelir. etrafında bulunan herhangi bir şeyi tava tabak vb kafanıza atabilir. bu kadını mutfakta falan sinirlendirmeyin allah korusun bıçak çatal sakat şeyler.

son derece planlı ilerler. yeni birini bulduğu an hayatı size zindan etmeye başlayarak gitmenizi sağlar. inat eder gitmezseniz sanki onca şeyi yaşanmamış gibi bir çırpıda yok sayar.

ne yazık ki sike sike geri döner. çünkü yeni oyuncağı onu tatmin etmez. manipülasyonun ustasıdır. içinden çıkan karakterlerin 1 tanesi iyiyse kalan 3 ü şeytandır. acındırmanın allahını yapar. hep muhtaçtır hep kötü şeyler başına gelmiştir nedense hiç anlayanı olmamıştır.

ama hakkını yemeyeyim iyi harcar hem parayı hem insanı.
en kısa tanım olarak, benimdir. ama her ikizler burcu bireyi gibi ben de genelleme yapılmasından yana asla değilimdir, üzülüyoruz demeyin öyle.
Nasıl eğleneceğini iyi bilen, kafa dengi ve zeki kadınlardır.
ikizler burcuyum gayet düzenli bi hayatım var, şu muhabbeti bu kadar abartmayın artık yıllardır baydı, her şeye bi bahane bulmayı da kesin ve "aaa bu ikizler burcu kaç" muazzam bir bahane ve bahanelerden nefret ederim
maddi manevi kullanmaktan çekinmez falan yazmışlar da, güzel kardeşim bu karakter meselesi burç değil mfmfmfmf
"karaktersizlik" ile burçların özelliklerini karıştırmayalım pıliz