karagöl

Karagöl tabiat parkı, İzmir. Yamanlar köyünün 15 km ilerisinde, ulaşım için özel araç gerekiyor. Hafta sonu @kamp.iz ekibiyle gittiğim güzel kamp alanlarından biri. Adından anlaşıldığı gibi orman ortasında göl bulunmakta. Gölde fotoğraf çekilebilir, seyre dalıp huzur bulunabilir ama balık tutulamaz. Ormanda ateş yakılır, mangal yapılır ama mıntıka temizliği şart. Benim bir gece kaldığım karagöle kesinlikle bu mevsimde gidin. Yeşilin yerini tamamen sarıya bıraktığı günlerde karagöl size daha güzel gelecektir. Kahvenizi alıp gölü seyre dalmak, yansımaları izlemek rehabilitasyon değil de nedir sözlük.
Ankara Çubuk ilçesinde bir tabiat parkıdır. Ankaralı gezginlere şiddetle tavsiye edilir.
izmir yamanlarda bulunan bir doğal göl kenarındaki tabiat parkı. kamp için güzel bir yer gezginlerrr davranın!
buyrunuz
İzmir'de yaşamama rağmen henüz gitme fırsatım olmadığı fakat gidenler tarafından beğenilen tabiat parkı.
Geçen hafta sonu ailemle gittiğim İzmir de bulunan tabiat parkı nezih bir ortamıyla iyi bir hafta sonu geçirmenizi sağlıyor.
türkiye'de birçok karagöl vardır. muhtemelen bunlardan en güzeli artvin'de bulunan borçka karagöl 'dür. anadolu'nun birçok yerini gezmiş birisi olarak söylemeliyim ki sadece karagöller arasında değil türkiye'de ki doğa harikaları arasında da kuvvetle muhtemel en güzellerinden birisidir.
izmir’de bulunan tabiat parkı. daha çok kafa dinlemek için gidilmek istenirse kışım gidilmesini önerebileceğim yerdir. doğayla tamamen iç içe olabilirsiniz fakat en büyük sorun gidiş ve gelişteki yolun tek şeritli ve bir miktar bozuk olması.
çok gitmek istediğim ama bir türlü gidemediğim yer.
İzmir'deki güzeldir ama yazın aşırı kalabalık olabiliyor. Dikkat, yolu acemi sürücüler için fazla zor.