kasım'da bozcaada

kasım ayında bozcaadaya gitmek gibi bir çılgınlık yapalım dedik. 17-21 kasım tarihlerini bozcaadada geçirdik. ve hayatımda geçirdiğim güzel mutlu sayılı günlerdendi. adanın yerlileri ve mekan sahipleri çok cana yakın. adaya gittiğimiz ilk gün yolda yürüyen insanlar hoşgeldiniz dediler ve bu duruma çok şaşırarak bir süre sonra alıştık. kısacası bozcaada her mevsim keyifli.
Sürekli merak ettiğim bir konudur zira İstanbul'da yaşayan biri olarak "adalara kışın kamp atılır mı? " sorusunu hep kendime sorup dururum. Bilgisi olan varsa bilgilendirme yapabilirse sevindirici olur
@corona kamp zor çünkü bu mevsimler de bozcaada çok rüzgarlı oluyor.
aşırı rüzgarına maruz kalıp, günlerinizi baş ağrısıyla geçirebilirsiniz.
Hiç çekilmez yazın gittim bide ben çok rüzgarlı oluyor geceleri üşütüyor adamı ailecek gidip kafa dinleyeceksiniz otelde falan tamam uygunda kamp için Kasım ayını asla ÖNERMİYORUM
daha önceleri ocak ayında ve eylül ayının sonunda tatil amaçlı gitmiştik.
sezonun bitmesine adanın sahipleri ortaya çıkıyor ve sizleri çok güzel misafir ediyorlar. kafa dinlemek için sezon dışında gitmek en mantıklısı.
sezonda iğne atsan yere düşmez deniliyor ve ada sahiplerinin söylemlerine göre, adanın aşırı pahalı olması turizmi öldüreceğini düşünüyorlar.