kemal kılıçdaroğlu'nun iddialarını ispat edememesi

/ 2
kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ailesi ve yakınlarının yurt dışına milyonlarca dolar kaçırdığı yönünde iddalarda bulunmuştu.
buna karşılık erdoğan da "Yurt dışında 1 kuruş param olduğunu ispatlarsan istifa ederim ancak ispat etmezsen senin istifa etmen gerekir." demişti.
Kılıçdaroğlu ise çok iddalı konuşmuştu ancak elinde sahte belgelerle kürsüye çıktı ve yalandan işte belgeleri dedi ve rezil oldu. Oysaki elindeki hazırlanan sahte belgeler daha ayrı bir suç teşkil ediyordu.
Şimdi belgeleri savcılığa götürmez ise iftiracı konuma düşecek götürürse istifa etmek zorunda kalacak.
Kaset komplosuyla bazı güçler tarafından deniz baykalın yerine getirilen kılıçdaroğlu yine aynı güçler tarafından eline sahte evrak tutuşturularak istifaya gitmesi isteniyor diye yorumlanıyor. Bu gücün ise herkesin tahmin edeceği üzere fetö olduğu düşünülüyor.
Deniz baykal adamdir ve oyle de kalacak. Ama kemalin kuyusunu kazan cok buna cevresindekiler de dahil.
söylediği swift kodlarını bağımsız olarak kontrol ettirmeden "aha la belgeler" diye açıkladıysa vay haline olan durumdur
belgeler doğruluğu bence kontrol edilerek iddia ortaya atılmıştır. sonuç olarak iddia gerçekten büyük bir iddia. ülkede bir savcının o belgelere işlem yapacağına inanmıyorum. en azından yargıyı son seçimde gördük. ( taraf tutmuyorum ama açık ve net şekilde usulsüzlüklere yargı müdahale edemedi ) sonuç olarak belgeler doğru da olsa yalan da olsa bir şey olmayacak. Demokrasiyi kazanmadığımız sürece bir şey olmayacak ve bence işler daha da kötüye gidecek. Yanlış yoldayız.
bu adama suikast düzenlerler yakın zamanda. sonra da hızlıca unutulur.
ya dayıcım siz uçan ata,ikiye ayrılan aya,saat parasını aldım yazan otel odası not defterine,mühürsüz oy pusulalarına (daha sayabilirim)... inanan adamlarsınız ne oldu hayırdır ya çomarlar??
(bkz: kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında yayını kesen trt)

amk bu adamları kim eleştirse fetö'cü oluyor. zamanında fethullah gülen'i eleştirdiğimizde "senin ne haddine ulan hoca efendiyi tartışmak münafık" deyip kafir ilan ediyorlardı. şimdi aynı adamlar kendilerini eleştirdiğimizde, bir zamanlar eteğini yaladığı adamın sempatizanı olmakla suçluyor. akp yandaşlarına "olm onlarda insan, onlarda hata yapabiliyor, yanlışa düşebiliyor" demeyiver. herifler sanki kutsal kitap, sorgulayamazsın.

allah ülkeyi bütün siyasilerden korusun. mhp oy vereniysen faşist, akp oy vereniysen çomar, chp oy vereniysen dinsiz, hdp oy vereniysen teröristsin aq. yeminle midem bulandı ülkenin siyasetinden.

tamam sakinim.
Bu arada Kılıçdaroğlu belgeleri teslim etmemiştir. Yani elindeki belgeler hükümetin inanmayacağı ya da yalan diyeceği değil kendisinin de ne olduğunu bilmediği ve savcılığa ya da bir yayın kuruluşuna veremediği sadece elinde sallayıp belgeler burda dediği kağıtlardır.
Tarafsız olarak bakmak gerekirse bir kişi iddia da bulunuyorsa ve elinde kanıtlarım var diyorsa ama bu kanıtları da hiç kimseye göstermiyorsa , ilk konuşulacak şey zaten göstersede hükümet bunun bi şekilde üstesinden gelir düşüncesi olmamalı , “neden gösteremiyor” olmalıdır.
bir üst entry de arkadaş kendi cevabını kendi vermesine rağmen hala neden göstermiyor düşüncesine sokmuş adam.. amerikan mahkemesini bile fetöcü yapanlardan da bu beklenir.. '' ilk konuşulacak şey zaten göstersede hükümet bunun bi şekilde üstesinden gelir düşüncesi olmamalı , “neden gösteremiyor” olmalıdır. ''
gerçek gezginleri ilgilendirmeyen konudur,zira gezgin dediğin gereksiz günlük siyasi çekişmelerle zihnini yormamalıdır
edit: biri de beğenmemiş, boş muhabbetler için (bkz: ekşi sözlük)
/ 2