kolombiya

dansıyla, müziğiyle, insanların dış görünüşüyle kendinizi en fazla Latin ülkesinde hissedeceğiniz ülke. Ben çok sevdim, hatta orada yaşamak isterim. harika okyanus kıyısı, hiç bozulmamış koloni şehri Cartagena, ant dağları ve nefis doğası, tarih, kültür, guatape'nin renkli mimarisi ve güzel manzarası, dünyanın en uzun palmiyeleri, amazon ormanı, salento; medellin'in gece hayatı, güzel müzik, güzel dans, leziz kahve, medeni tatlisko insanlar. daha ne olsun!
sarışın uzun boylu bir amerikalı olarak hayata yeniden gelip yaşamak istediğim ülkedir; zira bir ayımı geçirdiğim bogotada öyle şeylere şahit olup, öyle şeyler gördüm ki insanın gringo doğası varmış demeden edemedim. bir antiparantez: illegal eğilimleriniz varsa otokontrol mekanizmanızı gözden geçirip güçlendirmeniz gereken ülkedir. yok ben place gezerim cumbia, cerveza, cervezita, que pasa diyorsanız ayrı.
Dans Müzik ve kokainin bolca bulunduğu eğlence sektöründe ileri adımlar atılmış kadınlarının popolarının efsane olduğu yaşanılası, gezilesi, görülesi, kalınası yer
ekvador seyahatim dönüşü başkent bogota'da ki aktarmamı 3 gün uzattım. başkent bogota'da 3 dolu günüm var, sizce doğru yapmış mıyım?
Kokain ile geçirmek istediğin bir hayat periodunun en doğru mekanı .. memleket