köpeğe tecavüz eden yaşlı adam

Tüm bu olayın iğrençliği yetmezmiş gibi habere cevaben 'köpek çözüldükten sonra kaçmıyor etmiyor, tecavüze ben de karşıyım ama tecavüz gibi durmuyor ' diyerek köpeğin tecavüzden razı olmasi yolunu arayacak kadar aptal insanların potansiyel bir tecavüzcu olduğu gerçeğini de yüzümüze çarpan skandal.
çocuklarınızı amcadır dededir diye böyle yabancıların kucağına falan vermeyin!!

işte bu en açık örneği. otobüste yer ister, ayakta duramıyorum hastayım der, hastanede acıtasyon yapar öncelik ister. ben saygı göstermek istemediğimde böylelerine saygısız ilan ediliyorum. bazısının suratındaki o iğrençliği samimiyetsizliği hissediyorum sanki.
o kadar profesyonel bağlamış ki hayvanı o kadar alışkın ki yaptığına.

böyle yakalanınca da cahillik yaptık de , şeytana uyduk de, naptık gardaş insan mı öldürdük de sıyrıl tabi ... dede falan dinlemez suratını darma duman eder köy meydanında rezil rüsva ederdim o kansızı ki ibret olsun!
Köpekle konuşulup, anlaşılıp, sevgili olunup, daha sonra yapmış olduğunu düşündüğüm amca. Diğer türlüsü çok daha saçma geliyor bana çünkü. Saçmadan da öte hatta, iğrenç.

Gerçekten insanlar, cinsel dürtülerini fazlasıyla bastırmış durumda. Bu tip videoları görmek istemiyorum, kanıma dokunuyor artık.
nedense büyük bok yiyen kişiler (videodaki adam gibi) sığındıkları tek şey cahillik.
Bence artık bu insanların hadım edilmelerini gerçeğini anlamaya başladığım olaydır.