kütahya's traveller's

Kutahya's Travellers, bir "Kutahya's Travellers" oluşumudur.
Gezdiğiniz yerlerde "couchsurfing" güveni ve ruhuyla parasız bir şekilde konaklamanızı sağlar. Gençlerin gönlünce seyahat etmesini; yeni insanlarla tanışıp kaynaşmasını, yeni yerleri keşfetmesini kolaylaştırır.
Bu oluşum, herkesin kendini ifade edebileceği ve üretebileceği Sosyalleşme ve Yardımlaşma ortamı sunar. Doğaya saygılı, ekolojik yaşamı benimseyen hareketimiz; ‘ücretsiz konaklama ve sosyalleşme' fikir benzerliğinin dışında couchsurfing.org ve benzeri yapılarla bağlantılı değildir.
"Kutahya's Travelers" karşılıklı güven esasına dayalıdır. Güven kazanmak ve güven vermek için iletişim içinde bulunduğunuz kişiye özelden ayrıca ulaşınız. Grup içi güvenin gelişmesi için couch deneyimlerinizden sonra evinde kaldığınız veya misafir ettiğiniz kişiyle ilgili paylaşımlarda bulunmayı unutmayınız.
biraz kurcalayayim dedim, buram buram ego kokan oluşum. kütahya’s traveler’s bir kütahya travelers oluşumudur ne demek biri açıklayabilir mi *
yukardaki dingilin konuyu sacma yerlere cekmesine deginmesini anlamadim ama yine cevap vereyim.

sanki rail gruplarina uye misiniz degil misiniz diye sorgulayan oldu, ben bir sozluk yazariyim bana ne rail gruplarindan, yazilan yazi ukalaca ve egoistce, kutahya’ ya gelme durumum olmadigi icin sen ne yazarsan kendini nasil ifade edersen ona gore yorumlanirsin.

bir yere bagli olmak ya da olmamak oyle matah biseymis gibi dolasmayin, alti ustu grup iste takilin kendi aranizda, insanlarla kavga eder uslubu kullanmak yerine anlatin.