manchester city

2008 yılına kadar kalbur üstü bir takım iken, o yılda gelen arap sermayesi ile güçlenen, ardından şampiyon olan takım. bu sene hem premier ligde hem şl'de favorimdir.
agüero, yaya toure ve david silvayı kadrosunda barındırdığından dolayı sempatik bulduğum, guardiola'nın gelmesiyle başarısız olmasını temenni ettiğim manchester şehrinin mavileri
Paranin saadet getiremedigi tek takim idi neredeyse sonunda saadette geldi rahatladirlar. Roma, PSG, Spurs ve City UCL'nin tozunu attiracaklar. Ama HALA MADRID!
an itibariyle fm17'de seçtiğim takım. ama bu sezon psg silip süpürücek herkesi
ingiltere'nin başkentine dört buçuk saat mesafedeki şehir.

futbol takımları ve yağmurlu havasıyla bilinir. ziyaret için en iyi tarih aralığı ağustos-eylül'dür.
ingiltere'nin kuzeyinde bir sanayi şehri. gece hayatı ve yağmuru ile meşhurdur. ingiltere'nin her festivaline katılımcı sağlayan bu şehirde her köşede bir tarih yatar ve yerel müzisyenleri dünyanın diğer tüm müzisyenlerinden daha fazla saygı görür. ayrıca türkiye için trabzon ve rize ne ise ingiltere için de manchester odur. gerek aksanları olsun gerekse yaşam tarzları ve şehrin iklimi açısından çok ciddi benzerlikler barındırmaktadır. fakat bu durum gelişmişlik düzeyi, eğitim seviyesi, yaşam kalitesi ve kozmopolit yapısıyla diğer tüm benzerlikleri alt üst ederek manchester'ı bir dünya şehri yapmaktadır. darısı ankara'nın başına.

Not: futbolun, manchester denince akla ilk gelen şey olmasına rağmen rugby ve golf başlıca ata sporlarıdır.