oğuzhan tıraş

kanalına şuradan ulaşabileceğiniz gezgin. kendisini ilk olarak prag'daki binaya tekme atarken pantolonunun yırtılmasıyla tanıdım zaten daha sonra kanalına "yırtık pantolon" adını vermiş, isabet olmuş. gezginliğine bir şey diyemem ama sanki youtuber olmak gibi bir derdi var, samimi gelmiyor.
adamin dibi dibi. pantolonreis be, 1 sene oldu tanisali ama sanki yillardir taniyormusum gibi seviyorum kendisini. keske baku'de daha cok zaman gecirseydik be oğuz. youtube kanalina abone olup destekleyin qardaşımı lutfen
budist tapınağına girdiği videoyu izledim. iyi niyetli, tutkulu bir arkadaş gibi ama beni çekmedi videoları, ses tonu vs. kendisine başarılar diliyorum gezilerinde ve youtube macerasında
Çok az paralarla, hatta o çok az parayı yolda nasıl kazanarak gezebileceğimizi gösteren, şuan Asya turunda olan, gezgin ve youtuber kardeşimiz.
başlarda itici bulsam da zamanla alıştığım ve takip ettiğim gezgin youtuber. Kaliteli içerik üretiyor.
Videolarını başta izlediğimde "bu ne ya" demiştim. Hatta başlıklarını görüp arkadaş troll heralde diye düşünmedim değil. (Ladyboy'un evinde kaldım, yılan soktu, bacağıma işedim)
Ancak videolarını en baştan izleyince, hikayesini de öğrenince nedense hikayesi bana çok tanıdık geldi. Aslında hepimizin hikayesiydi. Hepimizin hayalini gerçekleştirdiğini gördüm. Toplamda 20 küsur ülke gezdim ama hayalim her zaman Asya olmuştur. Gitmek istediğim rotalarin hepsini bana gösterdiği için Oğuzhan'a teşekkür ederim. Gittiğimde yabancı kalmayacağım.
Bazı hayat görüşlerimiz farklı olsa da arkadaşın poztiifligine hayranım.
Yolun açık olsun.
Videolarını beğenerek izliyorum. Sevdiğim nadir gezginlerden ve gezginliğin hakkını verenlerden biri.
Özellikle meksikadaki kano macerasına yarıla yarıla güldüm. kanodan atlayıp nehrin akışında boğulurken ,koreli sevgilisi arkadan türkçe olarak"hayat çok güzel" diye seviniyordu :)
anlatım tarzı iyi ve gittiği ülkede gezilecek yerleri iyi seçiyor.

tek bir kusuru var,koreli kız arkadaşına olan üslubu ve davranışı. aranızdaki samimiyeti bilmem ama bir izleyici olarak itici duruyor. kız arkadaşına da bro deme be :)

yolun açık olsun