okurken çalışmak

/ 2
Neredeyse hergünü dolu olan genç ama hırslı insandır. Maddi zorluklar çekmemek adına yapılan eylemdir. Bir iki ay sonra duruma alışır ve üç beş kuruş kenara atar.
Bir yerden başlamak isteyip, başlayamadığım eylem. İnsan ne kadar erken öğrenirse para kazanmayı, ileride daha bilinçli para kazanır ve harcar diye düşünüyorum
Çoğu zaman bir zorunluluktur. Maddi ihtiyaçları karşılamak adına karşı karşıya kalınır. Derslerin aksamadığı takdirde her türlü avantajdır.
1) okurken üretmenin farkına varmış
2) parasız kalmış

öğrenci modelleridir
Para kazanıp elektro gitarımı alıp sonrada çalmak için işten çıkıp parasız kalan ben
Suan yaptığım hede. İnanilmaz yorucu günler uykusuz geceler ama ay basinda tikir tikir odenmis kira demektir. İlk iki ders uykusuzluktan dinlenemez, isin ilk iki saati ne isim var burda diye sorgulanir.
artık cüzdanda kağıt para taşınır. kankalara bir kerelik yemek+çay ısmarlanır. paraya sıkışırsan söyle kanka denir. belkide en zevklisi ' otobüse değil, minibüse binebilir'
3 yıl okul staj + çalışma + sevgili = çok sevdiğin 2 insanı kaybetmek(biri kendin, diğeri sevgilin)
Eğlenmeye zaman ayırmak iyidir ama imkan yoksa ve köpek gibi sevdiğiniz sevgiliniz bunu anlamıyorsa, hayat size zulüm olacaktır. Gelecekte de tüm çalışma isteğini kaybedebilirsiniz.
/ 2