otostopla beraber ilk deneyimler

otostopla ilk turumda marihuanaya başlamak, ardından sigaraya başlamak ve irandan senator sigarasına hasta olmak
Benim için normalde sahip olmadığım arabaları sürmek oluyor bu. Aşırı zevk alıyorum farklı farklı arabaları sürmekten tabi bu 10 otostopta 1-2 denk geliyor.
Bi köy ağasının arabasına binmemle başlayan olay. Adam evin garajında rakı, bira, şarap, sirke üretiyormuş. 20 dakika işim var köye geçmem lazım gelirim dersen atla dedi ben de binmiştim. Ama öyle böyle değil bidonlar dolusu içki düşünün. Ne nasıl yapılıyor onları öğrenmiştim. Sonra da gideceğim yere kadar bıraktı. Kral adamdı vesselam.

Not. Yer Merkez/Kırklareli
bir keresinde adamın biri yol parası istedi. Abi yok paramız olsa zaten otostop çeker miyiz dedikte sonra bizi yolda bırakıverdi.
Dünya'nın düz olduğuna inanan bir kamyoncu dayı ile denizli antalya arasındaki yolda 3 saatlik '' dünya düz'' videosu izlemeye maruz kaldım. Tabii whatsapp dünya düzdür grubuna girmemde cabası oldu. İlk otostopta bunları yaşamak zordur herhalde
siyah fluence kullanıp, pala bıyık bırakan, 50''li yaşlardaki amcanın da eşcinsel olabileceğini anlamam. ilk yalnız otostopumda, başıma geldi.

Not: eşcinsel değildim, olmadım da.
Lisem biraz uzaktaydı ve dağın tepesinde bir yerdeydi, dolmuşlar alabildiğine dolanıyordu. O sıralar böyle ufaktan başlamıştım otostopa :))
Şimdi fark ettim de hatırlamıyorum ilk otostop hikayemi .s