palu ailesi

/ 2
cuma günü müge anlı sayesinde tanıdığım korkunç aile. sapkınlık, cahillik, canilik, sahtekarlık hepsi bunlarda. akıl sır ermiyor yaşananlara. en çok merak ettiğim ise o zavallı çocuklar bu eziyetleri çekerken nasıl olur da bunlara tekrar tekrar teslim edilir? bu kadar insan zarar görene kadar, ölene kadar, aklını yitirene kadar komşular, polis nerede? yaşattıklarını yaşamadan ölemesinler inşallah! detay link
Palu ailesi sabah akşam aklımdan çıkaramıyorum. rezalet bir aile yaşanan olaylar içler acısı, korkunç, üzücü, vahşice. Umarım suçlu bir an önce bulunur.
hayatımda gördüğüm en korkunç ailelerden biri.
bu kadar kesin suçlardan sonra hala ekranlarda bugün dolanıyorlardı.
onedio'da okudum bunların haberini (oturup sonradan bütün bölümleri izleyenler var) arkadaş bu nedir, biz nerede yaşıyoruz, bunlar nasıl insanlar? Normalde bu tarz olaylar ve haber değeri taşıyan insan hikayeleri hiç ilgimi çekmez ama bunlar başka çünkü sülale komple değişik, bildiğin manyaklar! Mit (üniversite olanı) nasa ne kadar tepe kurum varsa bunları alıp incelemesi lazım.
“ palu ailesindeki en masum karakter cindir” diye atılan tweetin olayın trajikomikliğini sergilediğini düşünüyorum. Bu gün yüzüne çıkmış bir olay, daha niceleri Anadolu topraklarında maalesef mevcut. Keşke yaşanmasa böyle olaylar dedirten ailedir.
Tecavüzler, cinayetler, yalan, dolan, iftira hepsini bir şekilde kabullendim tamam zor da olsa. Ama bu ailenin suçlu olduğu barizken, kendi ayaklarıyla müge anlıya başvurup programa geldikleri gerçeğini aklımdan çıkaramıyorum. Nasıl ya? Müge Anlı diyor ki doğruyu söyleyin gerçekler ortaya çıksın. Bu tuncer şerefsizi de diyor ki çıksın biz zaten o yüzden geldik?! adam eli yettiği çevresindeki herkesi garip gurup bilgilerle zehirleyip delirtmiş, yetmemiş, bizi de televizyondan delirtmeye devam ediyor.
bugun bir ev cafesinde kahvaltı yaparken denk geldim 3dk baktım sadece anladığım şu hep bu eniştenin işleri her yerden o çıkıyor herşey de adı var dedim sonra bizim sülale için düşündüğümde torunlardan(ben yada kuzenler)çok eniştelerin söz hakkı oluyor dedim ve direk annemi aradım anneme dedim cumartesi günü sülalenin yönetimini elime alacağım dedim.
Anadoluda çok yaygın olan dindar ailelerden biri. Istediğiniz dindar yere gidin her yerde var bunlardan. Sadece bunlar gündeme geldi. Eğitimin düşük seviyede olduğu bir ülkeden bunların çıkması gayet normal.
Anadoludaki ekstrem ailelerden sadece birisi. Hatta dünyadaki ekstrem ailelerden sadece birisi. Cehalet, din ve iqsu 3 basamaklıların başında olan sadece tek kişinin varlığında ortaya sürekli çıkan durum.

Adamlar ortaçağda sevmediği birisi olunca cadı diyip, türlü işkenceler yapıp insan öldürüyorlardı. Dine dayandırıyorlardı bide. Umarım bizim ortaçağımız da biter biara.
bugün yine youtube da karşıma çıkan aile.

her yerde karşıma çıktı bu palu ailesi , bi neymiş ne değilmiş izleyim dedim. yok artık bu ne yani ilahi adalet bu adamı ne zaman bulur dedim acaba . neyse o kısıma çok fazla kafa yormamakta birlikte , bu anne havva ‘nın her şeyi bildiği halde neden müge anlı’ya kayıp ihbarında bulunduğunu anlayamadım. madem onun yaptığını biliyor neden hala onu koruyor . cezalandırılmasını istiyorsa neden koruyor . yok hiçbir şeyden haberi yoksa ve yeni öğrendiyse neden kafa göz dalmıyor .

hapsi boylamışlardır.
/ 2