pegasus'un neden ikram vermiyoruz reklamı

/ 4
mantıklı bir filmdir. adamlar çok haklı, zaten ucuza uçuruyorlar.
Bim de karşı reklam yapmaya hazırlanıyor... avrupa hazırlığı için konserveler bizden. Derya ton balığı! Açın kokutun bütün uçağı. Barbunya, pilaki.
iyi de yapıyor thy de verdikleri tatsız sandviç için fazladan 30 lira ödemek mantıksız. yükü de az olur gezginlerin ağırlığa gelemeyiz
baştan sona haklı olan reklam kampanyası. ülkenin yarısı eğer pegasus olmasa tuvalete bile gidemez. hele hele (bkz: wizz air ) gibi firmaların ülkeden çekilmesinden sonra hiçbir anlamı kalmaz.


(bkz: ucuz uçak bileti)
En azından "bir bardak su verseler bari " diye iç geçirdiğim reklam
Müşteri memnuniyetsizliğini bir nebze de olsa azaltmak için kurgulanmış reklam filmi. Bazen daha bonkör olan anadolu jet biletlerinden bile pahalı olabiliyor pegasus uçak biletleri. saçma saatler ve kaliteyi düşürerek ucuza uçurmak yemek vermeyip ucuza uçuyoruzdan daha doğru gibi.
adamlar gençlerin dilinden anlıyor dediğim reklam çalışması. samimi iş çıkarmışlar.
Son zamanlarda izlemiş olduğum en yaratıcı ayrıca yeni nesle hitap etme konusunda zirveyi zorlamış olan reklam filmi
Low cost biletlerin bulunduğu durumu anlatan reklam filmidir. Amaç sadece ulaşımsa tercih edilir. Sana seçilen koltuğa oturursun gideceğin yere gidersin olur biter. Ama amaç farklıysa başka hava yolu şirketlerinden bilet alabilirsiniz. Sonuçta serbest piyasa!
/ 4