pişman olmak istemeyenlere tavsiyeler

hiç pişmanlık yaşanmayan bir hayat imkansız ama en azından yapmadıklarınız için pişman olup keşke dememek için keşke şöyle yapsaydım çok pişmanım demek yerine böyle yaptığım için çok pişmanım demek her zaman için daha iyidir.yapmadığınızdan duyduğunuz pişmanlık yok olmaz yaptıklarınızdan duyduğunuz pişmanlık yok olmasada hafifler yada alışılabilir hale gelir
Hiç bir insan pişman olmak istemez. Pişmanlık olunduktan sonra farkedilen bir duygu. Tavsiyesi zor, fikir vermeyeceğim amaaaa pişman olduktan sonra hala devam ediyorsa hiç bir şey için geç değil, vazgecin. Yine pişman olursaniz yine vazgeçin.
Sporu asla ertelemeyin. Hayatta her zaman size iyi ki o gün o sporu yapmişim ki bugün bu haldeyim dedirtecektir.
kiloları acilen verin ve aptal olmayın.
mutsuz olmanızın sebebi bu.
hayatta alınan her karar mutlak suretle doğru veya yanlıştır, fakat başkasının aldığında onun için doğru olan bir karar sizin için yanlış olabilir (bkz: evlilik) o yüzden bu pişman olma olmama durumu belli bir yaş alıp, olgunlaşıncaya kadar, yada yaptığınız şeyin hata olduğunu anlayana kadar çözülemeyen bir paradoks gibi oluyor.
misal bir kadın için bekareti kaybetmek o esnada sevdiği adama sorgusuz sualsiz kendini vermesiyken, yarın karşısına ondan daha çok onu seven biri çıktığında pişmanlığa dönüşebilmektedir, bir erkek için başkalarının uyarılarına rağmen bir kadının peşinden gitmek (tüm herşey dur demesine rağmen) yarın büyük pişmanlıkların yaşanacak olmasıdır.
acıdır ama çıkan sonuç şu, büyümediyseniz deneye deneye öğrenerek acı tatlı tecrübe edeceksiniz, bu yüzden her keşke demeyeyim ilerde dediğiniz şeye balıklama atlamayın.
en iyisini ronaldo yapıyor bence. damın 4 çocuğu var hala evli değil. ronaldo çözmüş işi evlenmeyin