quechua sırt çantası

/ 3
Bence artık renk skalasını iyice genişletmeleri lazım, sonuçta çoook büyük bir kitlenin can damarı olur kendisi. Yoksa sizde hala yok mu?
Quechua sırt çantası
Arpenaz ve forclaz olarak 2 modeli bulunan, 10 ltden 70ltye kadar hacim seçeneği bulunan, ilk çanta olarak alınmasını tavsiye edebileceğim sırt çantalarıdır.
büyük hacimli bir çanta ararken denk geldiğim, genele göre uygun fiyatlı çanta.
eğer alırsam kendisiyle aralıksız bir ay geçireceğim kış koşullarında. cidden dayanıklı mıdır, rahat mıdır, su geçirir mi, yarı yolda aman bana ne be diyip yırtılır mı, daha önce uzun süreli kullanan varsa iyi/kötü bir yardımcı olursa çok mutlu olurum.
50litrelik çantası gayet uygun fiyatlı ve kullanışlı olan çanta markasıdır, kabin bagajına sığar, çok ağır olmaz, sırtınızı belinizi ağrıtmaz, istediğiniz kadar eşyayı sığdırabilirsiniz ve tatlı renklilikte modelleri vardır. interrail yapacaklara tavsiyedir yaz kış idare eder.
ara ara kızılay mı dağıtıyor acaba bu çantaları diye düşünmüyor değilim.

edit: imla
Bence bezi cok dandik,hemen yirtilcak gibi.fiyatida orta.cokta uygun degil yani.bende aliexpressten getirttim baska markali bir canta.hemde bir hikayesi olmus oldu cantanin.ha birde herkeste var,almamanin en buyuk sebeplerinden biridir ayrica
türk gezginlerin milli sponsoru olarak (bkz: decathlon) quechua'nın elli litre çantası ilk tur çantamdır. daha iyisi var mı? elbette. çok da yüksek tutamadığım beklentilerimi hayli karşılayıp beni çok yormayan, dağıma taşıma eşlik eden rahat çanta markasıdır.
Forclaz 40 versiyonuna sahip olduğum çantadır. Soru sormak isteyenler mesaj kutumu yeşillendirebilirler.
Kendi cantalarimi yurtdisinda second-hand shop'lardan ama yepyeni aldigimdan hic sahip olmadigim ve hic sahip olmadigima sevindigim gezgin sirt cantasi markasi.. yukarida arkadasin da dedigi gibi bedava dagitiyorlar diye ara ara dusunuyorum ve gordugumde adini "kuçu kuçu" diye okuyorum :D :D
Ama napsinlardi, Tr de uygun guzel baska sirt cantalari vardi da onlar mi almadi!?
/ 3