reza zarrab

/ 2
yarın muhtemel duruşmaya çıkacağı ön görülen ve türkiyede hayırsever reza lakabı ile bilinen iranlı iş adamıdır. kendisi ebru gündeşin eski veya şimdiki eşidir ( ayrılıp ayrılmadıklarını daha bende çözemedim ). kendisi kara para araklama suçlarından dolayı abd de tutuklu olarak yargılanmaktadır. kendisi ile beraber bazı iş adamları ve eski bakan olan zafer çağlayan hakkında abd tarafından yakalama kararı çıkarılmıştır.
kara para aklamaktan öte irana yapılan ambargoyu deldiği için amerikanın ülke meselesi olan heriftir. bizim mükemmel adalet sistemimiz bu herifi salıvermiş olup özgürlükler ülkesi amerikanın kararı merakla beklenmektedir.
Amerikan vatandaşı olmadığı halde , Amerika sınırları içinde ticari faaliyet göstermediği halde sözde amerikanın iran ambargosunu deldiği için eşi Ebru gündeş ve kızıyla disneyland a gitmek için Amerika’ya giderken havalimanına indiğinde sorguya çekilen ve sonra da tutuklanan davasına fetöcülerle iş birliği içerisinde olduğu kanıtlanan hakim/savcıların baktığı haksız yere amerikada yargılanan iş adamı.
yerini (bkz: numan sırma) ya bırakmış kara para aklamacı iranlı iş adamı.

3. dünya savaşını bile başlatacak potansiyele sahip sakallı da diyebiliriz.

herif tam bir tehlike. adı bomba, soyadı ölüm. bu adamın öttüğü apaçık ortada. ilerleyen gunlerde hükümet adına sonuçlar pek iyi olmayacak gibi. ama neymiş? "bizeee milleeetimiiiz yeteer!" o %50'de reislerini bıraksın o zaman gorecegiz.

biz açlıktan geberirken, ayaz bebek soğuktan hayatını kaybederken bir uçak altınla ülkemize gelip devletin her kademesine rüşveti sokan, yaşadığı yalıyı kanunsuz değiştirmeye kalkan, ülkemizi yozlaştırmış bir insan.

inşallah her türlü işkenceyi görüyorsundur. inşallah abd seni kullanıp yavaş yavaş gebertir.
Amerika'nın İran a koyduğu altın ambargosunu delip Türkiye ve birçok Arap ülkesinin (Dubai gibi) altın piyasasına tonlarca altın sokan ve Amerika tarafından ambargoyu deldiği için yargılanan altın tüccarıdır.
türkiyede parayla satın alınamayacak üst düzey insan olmadığını gösteren şahış.. tr de o kadar madalya ödül hatta en başta vatandaşlık verdiği büyük iş adamı dediği ve önüne çıkan bir çok polisi içeriye attırdığı göz önünde bulundurulursa adamın altına yatmayan kalmamış.. bizimkiler (hükümet görevlileri) ne yapacağını şaşırdı en son amerikan mahkemesine fetöcü demeye başladı o yalanın sadece tr de işe yarayacağını düşünmeden..

edit: imla
bakın, bu pezevenk hırsızın türkiye cumhuriyeti'nin kanalında, türk bayrağı'nın önünde yaptığı açıklama bugüne kadar şanlı bayrağımıza yapılmış tartışmasız en büyük hakaret, saygısızlık ve terbiyesizliktir. bundan ötesi, büyüğü yoktur. aklıma geldikçe ağzını yüzünü kırasım geliyor yavşak itin.

o bayrak önünde yemin billah eden, şimdi belgelerle kanıtlıyor, pişkin pişkin anlatıyor şerefsizliğini. bunun da, buna fırsat verenlerin de allah belasını versin artık
rıza sarraf? reza sarraf? reza zarrab? rıza zarrab? sahi kim bu?
/ 2