seyahat sağlık sigortası

/ 3
Yurt dışına çıkıldığında, orada başınıza gelebilecek sağlık problemleri sebebiyle almış olduğunuz hizmetlerin ücretini karşılayan, gitmeden önce yaptırılması gereken sigorta türü.
en ucuzunu ak sigortadan yaptırabilirsin.
dipnot : reklam kesinlikle değildir.
Mantığının çok güzel olduğu ama işe yararlılığının aynı derecede olmadığı vize almak için şart koşulan hede.
İyi ki yaptırmışım dediğim olay. Yaklaşık 1000 tl civarı tutan hastane ve ilaç masraflarımın hepsini döndükten sonra karşılamışlardı.özellikle uzun süreli yurt dışına gidenlerin yaptırmasında fayda var.
yazarlardan güncel fiyatlarından haberdar olanların yeşillendirmesini istediğim başlık,acil sigorta fıyat bilgisine ihtiyacım var sayın yazarlar...
''mantığının çok güzel olduğu ama işe yararlılığının aynı derecede olmadığı vize almak için şart koşulan hede.'' yazmış olan yazara sesleniyorum beni 5000 liralık masraftan kurtardı 77 liralık sigorta.
Schengen için geçen yıl, 15 günlük 25 tl gibi bir rakama hdi'den yaptırmıştım. Sigortacı arkadaşım en ucuzu hdi işini görür demişti.
özellikle (bkz: bulgaristan)' a kara yolu gidecek olan arkadaşlar kesinlikle yaptırmasını tavsiye ediyorum. sınır kapılarında bulgar polisi özellikle soruyor ve olmadığını anlayınca sizden seyahat sigortası için rüşvet istiyor.
vfs başvurularında doğrudan vfs başvuru merkezinden çıkarılması tavsiye olunur. bankaların ve diğer acentelerin çıkardığı sigortalarda isminiz, cep telefonunuz ve tc kimlik numaranız *** şeklinde göründüğünden vfs başvurularında sorun oluyor.
Acil ihtiyacı olanlar mesaj atabilir. (sigorta acentası olarak yardımcı olabilirim)
/ 3