sıfır bir

/ 4
Adana'da çekilen ve sokak hayatını, mahalle abiliğini konu edinen dizidir. İlk iki sezonu Youtube'da yayınlanmış, milyonlarca izlenmiştir. 3.sezonu blutv'den yayınlanacak. (Ulan güzel olan herşey paralı oluyor be)
Adananın hürriyet mahallesini olduğu gibi ekrana aktaran amatör sanılan ama aksine profosyonel çekilen bir internet dizisi, sokaktaki gerçek torbacı bile dizide oynamıştır, 3. Sezonu tam 8 ay sonra 9 kasımda blu tvye düşecektir, blu tvye geçmelerinde izlenme sayısında bir düşüş yaşanacağı söz konusudur
Blue TV'ye geçti bizi sattı diye algı yaratılmasına rağmen Blue TV'ye geçmeye hak kazanmış yetenekli kardeşler takımı
Türk dizi tarihine geçecek bir dizidir. Sağlamdır izlenmesi gerekir.
Adana'da çekilen, günümüz dizilerinin bütçesine nazaran pek bir geliri olmadan en az onlar kadar kaliteli bir internet dizisidir. Sıfır bir adana'nın kenar mahalleri denilen hürriyet vb. mahallerindeki yaşamı konu alan bol aksiyonlu bir dizidir. İzlemenizi tavsiye ederim.
Gençleri bu tarz kaba sabah insan olmaya gardaş dayı gibi bana göre iğrenç olan kelimeleri kullanmaya iten yolda o tarz eşoftmanlı tipleri görünce paramızı istemesin diye karşı kaldırıma geçeceğimiz tiplere özendiren şey.

Dizide uyuşturucuya karşı savaş gibi gözükse de Oyuncu kadrosunun tamamına yakınının uyuşturucu kullandığı bilinmektedir.

hürriyet mahallesi gibi eroinin sakız gibi satıldığı hırsızlığın fuhuşun merkezi olan bir mahallede o profesyönel kamera ekipmanlarını nasıl korudukları da aklıma oradaki bir kaçak tüccarından destek alıp almadıkları sorusunu getiriyor.

Edit: imla
Dizide emin olun abartmalar var fakat o tür mahalleler icin gerçeğe en yakın dizilerden diyebilirim ayrıca suan da blue tv ile anlaşmaları yüzünden birçok izleyicisini kaybetti diye düşünüyorum
bakale biz seni youtube sevdik 01 öyle ello cello deel ha sen bize ayıp ettin ayıktın :D
Breaking Bad izlemeye gelince Wow harika denilen, ancak benzerini turkiye sartlarina gore olusturmaya calisan kendi halinde bir ekibe acimasizca elestiri yapan kitlelerinde azicikda olsa izledigi, benimde takip ettigim dizidir.

holding ask filmlerinden bikip azda olsa gercegi yansitarak aksiyonlu bir turk dizisi izlemek isteyenler icin yegane tavsiyemdir.
3. Sezonu aylik 13 tl olmasa izlemeye devam edeceğim internet dizisi
En sağlam amatör dizidir. Bölümlerindeki fazla mekanlar diziyi daha da zenginleştirir.
blue tv yüzünden izlemeyi bıraktığım dizidir. biri ekran kaydı yapıp yandex disk'e atsın aga..
/ 4