sonu gelmesi beklenen şeyler

/ 4
bilcümle islâmcılar! iyice bilin! bilin ve unutmayın ki ben, yüzyılların doğurduğu bir 'ölüm'üm! islâm'ın, tüm dinlerin, tabuların, sonuçları bugün ve yarın görülecek ölümüyüm. çıkarları din karanlığı üstüne kurulu olanlar, bu karanlıktan türlü biçimde yararlananlar, tüm karanlık böcekleri benden korksunlar. ne imzalı, ne imzasız yalanları beni yıldırabilecektir. korksunlar elimdeki ışıktan. bir mum ışığının bile koca bir oda karanlığını nasıl parçaladığını anımsasınlar. binlerce yıllık ilkelliklerin, yalanlarla örülüp piyasalara sürdüğü imanın, kafalardaki, duygulardaki zincirlerinin elbette ki bir gün sonu gelecektir.

-turan dursun (bkz: turan dursun)
Kendi halkına, ülkesine, hatta özendiği şeyler dışında her şeye burun kıvıran, hiç çekinmeden hakaret edecek kadar ileri gidebilen ukala insan topluluğu. Ne yazık ki buralarda çok var.
öğrencilere zorla verilen ödevler,
trafikteki dingiller,
zamlar
kolektivizm giderse akp de, din de, milliyetçilik de, allah da, kitap da hepsi gidiyor. derin bir nefes alıyoruz. bireyselcilik rulaz!
daha içerdeki yolcular inmeden ulaşım araçlarına binilmeye çalışılması
Harç puludur. Evet 10 15 tl falandı sanırım ama dünyada tekiz ya. Ülkeden çıkarken harç pulu istiyorlar saçmalığa bak. Hiçbir manası da yok. Direkt devletin kasasına gidiyor. Artık sonu gelmesi gerekiyor
/ 4