sözlükte aktrollerin çoğalmaya başlaması

"yanlış anlaşılmasın aktroll değilim de seni niye bu kadar rahatsız ediyor gezentuccar?" dediğim başlıktır

edit:tanım formatına uygunluk düzeltmesi
gezgin sözlükten siyaset başlığı çıkarılmalı diye düşünüyorum. yoksa diğer saçma platformdan, saçma insanlardan farkımız kalmayacak.
bu sitede genel olarak herkesin ortak noktası ''seyahat'' olduğunu düşünüyorum. bu gibi salakça başlıklarla insanları birbirine düşürmeye, onları kışkırtmaya hakkın yok. kaldı ki bir argümanın bile yok. durduk yere toplumun belirli bir kesimini, sebepsiz,kanıtsız ve sonuçsuz bir şekilde bu sözlükte çoğalmasından bahsetmişsin. anlamadığım nokta burası. bir insan a veya b partisini savunuyor diye gezip, gezdiğini bu sitede paylaşıp insanlara faydalı olamaz mı? senin savunduğun parti artık her kimse onun adını yapalım öyleyse sitenin adını. ''apartisisözlük'' olsun mesela. sadece ''apartililer'' girebilir.
ne kadar kolay ayrılmaya meyillisiniz, ne kadar kolay birbirinizi dışlamaya meyillisiniz. seyahat eden insan birbirini sever, saygı duyar, fikirlerini anlar, anlamaya çalışır, empati yapar. kabul etmiyorsa saygı duyar ve aklının bi kenarına atar o düşünceyi. buraya gelipte hanzo gibi ''aktrollerin sitede çoasşdşlsakd.'' gibi salakça ve kendini düşürürcesine bir başlık açmaz. anlamıyorum ne biçim gezginsiniz siz? eğer ülkenin gündemini biraz takip ediyorsan hatırlarsın otobüste şort giydiği için kadına tekme atan adamı. hatırladın değil mi? o da sonuçta kendi düşüncesini savunmadığı için kendi tarzında başka bir kişiyi yargılamıştı. senin ondan farkın nedir şimdi söyler misin?
gezmeyi severim çünkü yeni insanlar, yeni kültürler, yeni fikirler, yeni hayatlar görürüm. yeni hikayeler duyarım, onların penceresinden bakarım bir de hayata. işte budur benim ufkumu açan şey. yoksa nyc'nin yüksek gökdelenleri veya almanyanın mükemmel yolları değildir ufku açan şey. hiç mi bundan nasip almadın? gerçi gezentüccar rumuzu kendini bir yerden eleveriyor. bu sitede 472 entry girmiş bir kişi olarak yakıştıramadım.
not: oy kullanma hakkım olan son 8 seçimin hiç birinde oy kullanmayarak vatandaşlık görevimi yerine getirmedim ve bu benim fikrim, saygı duy.

edit: biraz düşündüm, bir insan neden böyle bir başlık açar diye ve çok güzel bir fikir geldi. açtığın başlığın dikkat çekmesini, entry girilmesini, insanların senin başlığında konuşmasını istiyorsun sanırım. yoksa başka bir açıklaması olamaz. galiba işe yarıyor, aferin. şimdi kenara çekil.

saygılarımla.
Klasik tüccar anlayışı ,gezgin olsan ne yazar o ruhu alamadıktan sonra.Önce ayrımci olmaktan ziyade birleştirici olunmalı.