suudi arabistan

arap yarımadası'nın en büyük ülkesidir. ayrıca arap ülkelerinin lideri konumundadır. en karaktersiz insan popülasyonunun yaşadığı coğrafyadır.

öte yandan zamanında sığınma talebinde bulunmak zorunda kaldığım ülkedir. az daha beni ülkeye almayacaklardı, cidde konsolosumuz ve riyad büyükelçimizin devreye girip sınır kapısına yazı göndermesinin hemen ardından ülkeye girmiştim. 10 gün anca sabredip türkiye’ye gelmiştim.
Şimdilerde sessiz sedasız modern devrim yaşayarak chapter chapter özgürleşme yolunda ilerleyen ülke
İleride "Şeriat isteyen Türkiye'ye gitsin" sloganını atma ihtimali olan ülke.
son birkaç ay içinde resmen 100 yıl atlayan ülke. ne oluyor lan? dlc aldı mı prensiniz.
son birkaç aydır çok şeyin değiştiği, ama ABD'ye yakınlaşmanın doruklarında olan ülke
İçinde bulunduğumuz dakikalarda bir darbe girişimi olduğu söylenen ülke,ancak net bir bilgi yok.
ilk yurtdışı tecrübemdir. 2 seneden fazla çalıştım. sevdim mi sevemedim mi bilmiyorum ama ilk göz ağrımdır. bazen yererim,bazen de överim.ama güzel anılarım olmuştur
Türk ehliyetimle 2 sene araç kullandım(normalde 6 ay sonra arabistan ehliyeti çıkarmak lazım) ve 2 kere çevirmeye girdim. Türk olduğum için hiç sorun çıkarmadılar. hatta bir çevirmede kimliğime bakarken "Türk müsün" dedi , evet dedim. "söylesene Türk olduğunu,hadi geç bekleme " dedi bir polis

Cuma günleri tatil olduğundan dolayı perşembe akşamları deniz kenarına gider kamp atardık. sabah 11 e kadar denize girer hemen kaçardık. çünkü ondan sonra ki sıcaklık çekilir gibi değil.

Yemen sınırına yakın yerlerde yaşadığım için Osmanlı kalıntıları mevcuttur ama gezilecek görülecek yer çok fazla yoktur.

Cidde ve Riyad önemli şehirleridir. hatta Cidde yi çok severim. sahil kenarı bana eski Yeşilköyü hatırlatır.

Umarım devrim olur. Çünkü benim gördüğüm en güzel denize ve kuma sahip ülkedir. değerlendirin olm buraları
ülkeye gelen yabancı kadınların yanlarında eşleri ya da yakınlarından biri olmaksızın artık otellerde kalabileceği ülke.