tatlı su kampçısı

/ 6
kampta sürekli makyaj yapanlar, rahatına aşırı ve aşırı düşkün olanlar, kıyafetleri sanki akşamına bir bara gidecekmiş gibi olanlar, ay ben öyle yapamamcılar, çıt kırıldımcılar...
Ben bu tanıma tam olarak uyan kişiyim ve bunu hakaret olarak açıklanmasıda rahatsız edici.
Benim kendime saygı duyma biçimim sabah makyaj yapmak mesela ama kamp yapmayıda seviyorum insanlar beni yadırgayacak diye bunu yapmayı bırakamam çünkü bu benim kendime duyduğum saygıyla alakalı.
Bende kampa geldi diye kendini yatakta sanan pijamayla gezen insanı anlamıyorum o zaman.
Hakaret gibi çıt kırıldımcılar yazmak gerçekten karşıdakini tanımadan yapılan yorum bence.
Başlığı açan yazara önerim uzaktan nefretle bakıp kendine dert edinmek yerine böyle birini gördüğünde gidip neden böyle giyindin diye sorsun.
herkes -4°C havada çadırda titreyerek uyumak zorunda değil. kışın evden çıkmayı bile sevmeyen kitle tanıyorum. yanlış bir yargı.
He yere kamp atamayan kampçılar gibi tanımlanabilir bence. Hani bazı kampçılar vardır “ abi şuraya çadır, şuraya hamak, şurda ateş, oldu bitti.” Tarzında her şeyi ayarlar. Ama bazıları sadece gösterilen kamp alanına çadırını kurar. İkinci kısımdakiler bence uygun tanım oluyor. Aman hakaret sanılmasın, ben de Tatlısu kampçısı sayılırım.
Parfum ve deodoranti abartmayin hatta kullanmayin yoksa arilar sizleri oper benden demesi. Gerisi istediginiz gibi kamp yapin arkadas çöp birakmayin yeter. size laf edenler de sanki siz krubera' ya giriyorsunuz, k2 ye tirmaniyorsunuz mk.
tercih meselesidir. kampa arabasıyla gider masasını sandalyesini hamağını kurar. keyfine düşkündür.
Kampcilarda bu mantığı da anlamıyorum yok duş var mı diye soran oluyormuş yok tuvalet var mı diye soran oluyormuş. Kamp yapıyoruz doğayla bütünleşiyoruz mantık eyvallah ama o kadar da bütünleşme arkadaş tabii ki duşumu Alıcam günlük bakımımi yapıp öyle başlayacağım güne. Gittiğim yerde fellik fellik su ararım sabah kalkıp dis fırçalamak için. Deniz suyuna bile fircaladigim oldu. Sürekli insanları elestirene kadar kalkın kokak ağzınıza iki su tutun.
Şu trip bi bitmedi ya la. Çıkın kardeşim şu kalıplardan. Ben de ebesinin hörekesi kampçısıyım. Benim gibiler çıplak kamp yapar evden gelirken de 3 kapaklı gardrobunu getirir ama içi boş.
/ 6