the 100

Bir nevi gezgincidirler şaka değil uzayı felan keşfettiler dünyayı geziyorlar.
Güzel dizidir.
Chelsey reist / harper’a aşık olmamakta elde değil.
Alternatif distopya dizi.

Başlarda çıtır çerez ilerleyen dizi 3. bölümden sonra ilişkiler çaprazlanması sonucu boka sarıyor ayrıca dizi içinde ki love wins ! göndermesi lezbiyen ilişkiler baya bayat bir tat vermedi değil.

çöp.
izlediğim en iyi dizilerden bir tanesidir. dünyada'ki radyasyondan dolayı yaklaşık 97 yıldır uzayda yaşayan insanlar artık dünyaya inmeye karar verir ve 100 kişilik bir ekibi dünyaya yollarlar.
senaryo bundan ibarettir.
Dizide karakterlerin, karakterleri yani yapıları, ahlakları, inançları ve tavırları. henüz oturmamışlardır. Her sezon raven ve monty dışında neredeyse tüm önemli karakterlerin bu özellikleri değişmekte ve dizi sürekli başa sarmaktadır. başlangıç senaryosuna hayran kaldığımı reddedemem ancak sonrasında gerçekten mekan veya olaylar değişse de aynı alt metin işlendi, bu da haliyle sıktı.


Bu arada "lexa", "Lincoln", "echo" ve "Kane" dizideki en favori karakterlerim olmuşlardır. Özellikle "Lexa" ve "Echo" ile gerçek hayatta arkadaş olmak takılmak isterdim.


An itibariyle bitirdim. Final sezonu gerçekten çok güzeldi ancak final bölümünün final anı kadar saçma bir şey görmedim. Gerçekten üzücü böyle sonla bitmesi.