the big bang theory

11. sezonu başlayalı çok olmayan ve sıkılmadan 2 kere ilk 10 sezonunu izleyebildiğim nerd ve geek muhabbetlerinin kırıla gittiği komedi dizisi. şiddetle tavsiye edilir
Cnbc-e nin olduğu zamanlarda denk geldikçe izlediğim diziyidi fakat 3 hafta önce sheldon cooper'ın aklıma gelmesiyle izlemeye başladım şu an 2*11 deyim fakat penny karakterine sinir oluyorum diziyle bağdaşmıyor bi'kere, howard olmasa diziyi penny yüzünden izlemezdim o derece. Her neyse umarım güzel devam eder. Saygılarımla kalın.
zeka silsilesini son raddede kullanmanızı gerektiren, ince ama düşündürücü, bazı travmatik sendromları anlatan komedi dizisidir.
uzatmanın uzatmasını oynayan, en az 2 sezon önce bitirilmesi gereken bir dönemin kült dizisi.

-- spoiler içerir --

günü yakalayamıyor. karakterlerin ne kadar özgün özelliği varsa altına dinamit koyuldu. dizinin esas 2. karakterini özellikle son sezonda ilişki bunalımları sebepleriyle ele ayağa düşürdüler. dizi tarihinin en özgün karakteri sheldon'ı tıraşlaya tıraşlaya "lan her şeyim yanlışmış gidip dağda bayırda yaşayayım böyle bilimin ta a..." kıvamına getirdiler. gereksiz bir kuyruktan bir ötesi olmayan bernadette gibi bir karakter iki sezonun en çok hikaye yazılan karakterlerinden birisi haline geldi. ilk eklendiği zaman robot'tan farksız, bir şeyden haberi olmayan amy apayrı bir şey haline geldi. zamanın sakar, salak, kariyersiz penny'si bill gates ile ortak proje yapabilecek kıvama nedense baht açıklığı ile getirildi falan fistan.
4 bilim adamı ve 1 garson kızın başından geçenleri anlattığı bana göre en iyi 3. sitcom dizisidir.
Daha önceden karışık olarak bazı bölümlerini izlediğim mükemmel dizi. Az evvel ilk bölümden izlemeye başladım. 12 sezonu artık ne kadar sürede bitirebilirsem o kadar sürede bitirmeyi planlıyorum. Galiba ben tekrar depresyon batağına çekiliyorum. Ha siktir! Ben kurtulamayacağım galiba bu bataktan.