türkiye'deki kayak merkezleri

Geçen hafta deneme fırsatı bulduğum 7kuyular kayak merkezi. maraş dulkadiroğlu ilçesinde bulunan tesiste,2 adet kolay pist, 1 adet orta ve 1 adet zor seviye pist mevcut. aynı zamanda kızaga binmek ve kar motoru kullanmak isteyenlerin de uğrayabileceği keyifli bir tesis.
bu sezon faaliyete geçmiş. Tesiste fiyatlar yeni açılmasından kaynaklı olsa gerek oldukça ucuz. günlük kayak kirası 20 lira, tam gün skipass ise 30 lira. eğer maraş ve çevre illerdeyseniz, ayrıca kayak yapmayı seviyorsanız denemenizi tavsiye ederim.
ısparta'da bulunan davraz kayak merkezi. ulaşımı rahat ve ısparta merkeze 30-45 dk civarındadır. merkez başta antalya olmak üzere birkaç komşu ilde bilinir. kar kalitesi kayakçılar için oldukça iyidir. merkezde birçok tesis ve kayak sporunun her türlüsünün yapılabilmesi için imkanlar vardır. ayrıca iki aşama telefirik mevcut. ikinci aşamayı sadece profesyanel kayakçılarin kullanmasına izin var. kayak merkezinden eğirdir gölü de görünür.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Karacadağ kayak merkezi
Antalya saklıkent kayak merkezi. giderken ki yollar meşakatli ancak güzel bir yer. ayrıca saklıkentten yola çıktıktan 40 dakika sonra denize girip yüzebiliyorsunuz
Erciyes kayak merkezi, pistler arası kolay geçiş imkanı sunması ile gönlümü fethetmiştir. Mavi, kırmızı ve siyah pist secenekleri mevcuttur, kayak konusunda pek iyi değilseniz kırmızı ve özellikle siyah pistlere bulaşmayınız.

Edit: Bol bol kar yağsada kayak yapsak