turk.net

İnternet servis sağlayıcıdır.
100 mbit hıza kadar (hat ne kadar destekliyorsa)
akk (bkz: adil kullanım kotası) yok
ev telefonuna 1000 dk konuşma paketi
ile birlikte 59.90 a hizmet vermektedir.

buradan başvuru yaparsanız ilk 1 ay ücretsiz kullanım sağlamakta karşılıklı.

başvuru süreçleri tamamen online yürüyen, gönderdikleri evrakları imzalayıp kargo ile göndererek devam etmektedir. Bu tarz hizmetleri kısarak internet hizmetinde artış sağlayan firmadır.
Şikayet sayısı çok olsa da memnuniyeti yüksek olanlar da vardır.
Taahhüt bitmesi sebebiyle denemek için başvurdum, memnuniyeti güncellerim.
türk telekom, turkcell superonline gibi servis sağlayıcıların akk kalktıktan sonraki düşük hızlı yüksek ücretli internet tarifelerinin yanında çölde bir vaha gibi duran taahhütsüz uygun ücretli iss seçeneği.

henüz başvuru aşamasındayım, sonraki deneyimleri de paylaşacağım.
superonline gibi soyguncu bir firmadan sonra yaklaşık 1 yıldır kullandığım ve neredeyse hiç problem yaşamağım internet servis sağlayıcısı.

İlk abone olurken “35 mbps hıza kadar” demeleri biraz aklımı karıştırmıştı lakin taahhüt derdinin olmaması sıkıntı yaşarsam anında kapattırırım diye düşündürtmüştü. Hızım bugüne kadar hep 30-35 mbps arasında gidip geldi. kullandığım esnada 30 mbps’nin altına ise hiç düşmedi.

1 yıl boyunca ise 2 defa 04:00-06:00 saatleri arasında altyapı çalışması sebebiyle internet kesintisi yaşadım. Kesintiden iki gün öncesine kadar maille bu durumu bildiriyorlar. Bir anda kesmiyorlar.

Fiyat olarak da yakın zamanda 10 lira zamlanarak 75,99 lira oldu.

Anlık hızımı merak edenler için;

turk.net - turknet-XHA4k