üçüncü dünya savaşı

/ 2
umarım gerçekleşmez ama gerçekleşirse ilk ikisinde de olduğu gibi iy almanya ms rusya olacaktır.
3.dünya savaşı olmayacak arkadaşlar,bi savaş olur belki ama dünyada olmaz.1.mars savaşı olabilir mesela.
benim gözümde şuanda zaten küçük çaplı 3. dünya savaşındayız.
araplar bu olayın askeri kısmını oluşturuyor yani amerikanın ab nin falan ypg yi, rusya iranın esadı, bizim öso yu desteklememiz gibi. ekonomik ayağı zaten her zaman olmasına karşın trumpın başa gelmesiyle çin-amerika arasında ki ticaret anlaşmalarının askıya alınması gibi ya da ülkelerin son 4-5 yılda birbirlerine daha çok ekonomik yaptırım uygulaması. son olarak dünyanın daha çok milliyetçiliğe yaklaştığını söyleyebilirim ülkelerde ki seçim sonuçlarına bakarak bunun üzerinden ise çıkacağım sonuç daha büyük çapta savaşın yaklaştığı.
"Üçüncü dünya savaşında hangi silahların kullanıldığının önemi yok. Dördüncü dünya savaşı taş ve sopalarla olacak" (bkz: albert einstein)
4. dünya savaşı diye değiştirilmesi gereken başlık. Büyük ülkelerin içinde karışıklıkta var . Suriyede her milletten asker de var. ee de dust_2 savaşı galiba bu.
şuan Ortadoğu’da yaşananlar 3. Dünya savaşı gibi birşey zaten. Sadece ülkeler arası savaş Yok. Bunu da piyasaya sürdükleri örgütlere yaptırıyorlar.
çıkması yakın ve muhtemelen 2030 gibi başlaması öngörülen büyük yıkım.
nükleer ve siber olarak iki koldan yapılması büyük olası.
2030 gayet iyimser bir yaklaşım olmuş. Maksimum birkaç ayı kaldı.
teknolojinin ve beynin savaşacağı bir savaştır çünkü bizde ikiside yok ama 4.dünya savaşı çıkarsa %100 kazanacağımız savaştır çünkü kazma,kürek ve silahla yapılacak olan bir savaştır.
/ 2