ukrayna hava yolları

/ 2
ömrümde gördüğüm en kalitesiz hava yolu şirketidir. pegasusa kötü diyenler utansın.
Gördüğüm en nazik hosteslere sahip olan hava yollarıdır . Uçarken alışveriş yaptığınızda döviz kurunu kafalarına göre hesaplamaları muhtemeldir .
eğer aylar önce bilet almakla ilgili bir sıkıntınız yoksa eğer bu firma sizi mutlu edebilir. bilet satma politikaları diğer firmalardan biraz farklı. 10 ay/8 ay/6 ay indirimleri var ne kadar erken alırsanız o kadar indirimden yararlanıyorsunuz. çok ucuza yaz uçuşları için bilet almak mümkün. 150 liraya ankara-kiev uçuşu yapabiliyorsunuz.
1 sene öncesinden bayram tatili biletini gidiş dönüş 42 dolara aldığım şahane havayolu
ankara halkının avrupaya giderken thy ve pegasus aktarmalarında atatürk ve sabiha gökçen havalimanlarında yaşadıkları keşmekeş ve kaotik deneyimlerden sonra avrupa gezilerini ankara-kiev hattını uçarak ve kiev boryspil havalımanının görece sakin ortamını deneyimleyerek yapmalarını sağlayan ucuz havayolu. şu ana kadar hiç sorun yaşatmamıştır kendileri.
türk firmaları ile yarışamaz olsa da fiyatları ile gönlümüzde taht kurandır
bana bir kalitesizlik hissettirmedi
fiyat performans hava yolu şirketidir
pegasus gibi yiyecek içecekler ücretlidir.
para vermek istemeyenler için bardakta ücretsiz çeşme suyu dağıtan nazik hosteslere sahiptir.
175 boy uzeri kimselerin ve 1 den fazla kabin bagaji olanlarin kullanmamasi gereken hava yolu firmasi.
Uçağın eskiliği ve pilotun asla anlaşılmayan ingilizcesi bir yana Karadeniz üzerinden uçarken "Cidden eski meski uçak ama düşmez di mi lan?" diye sorgulatan hava yolu.

Pegasus'la karşılaştıranlar olmuş; bedava su ve daha uzun koltuk aralarıyla Ukrayna Hava Yolları ezer diyorum. Üstelik fiyat avantajı da cabası.
ukrayna hava yolları pegasusun sarışın güzel hostesli ve ücretsiz bir bardak su veren versiyonudur.
(bkz: aynı bokun şeysi)
/ 2