üniversitede ortalama kasıp hakkari'ye atanmak

/ 2
çevremde şahit oldugum, üniversite zamanı derslerde hocanın gözüne girmek için yalaklanan genel anlamda gerizakalıların yaptığı eylem. bana laf ederlerdi espri yapıyorum diye çünkü o götüm üniversite dersleri daha önemliydi. çünkü bize o derslerle muasır medeniyetler seviyesine çıkardılar. not vermemek için kendilerini yırtarlardı.her birin 3.80-4 arası ortalaması vardı. sonrada gidip hakkari şırnağa atandılar. onlara müstahaktır.

edit: sadece bir cümle bırakıcam buraya ''bekara karı boşamak kolay gelir''. anlamak isteyenler anlayacaktır.
edit2: istanbulda izmirde yaşayıp doğunun yüzünü görmemiş ılık solcuların toplandığı başlık olmuş burası. arkadaşlar bişey yaşamadan oturduğunuz yerden sıkıyosunuz. memleketimin her yeri ayrı güzel deyip sıkmayın, değil.
işini hakkıyla yaptıktan sonra yurdun neresine gittiğinin önemi olmayan kişidir.
hakkari'yi hâkir görenlere dert olmuştur.
Muhtemelen öğretmen olarak atanmaktır. Ekmek parası deyip bomba, fişek ve füzeden kendini koruyarak en kısa sürede başka bir şehire tayin olana kadar çalışmaktır.
Beğenmiyorsanız Hakkari’yi Şırnak’ı gitmeyin oralara öyleyse, görev yapmayın orda orda görev yapmak isteyenlerin yaşamak isteyenlerin önünü kapamayın
Orası da bu ülkenin bu toplumun bir parçası. oradaki insanların da hizmete ihtiyaçları var. lütfen böyle söylemler yapmayalım ki oradaki insanlar, kendilerini bize uzak hissetmesinler.
Memur olacağım diye tutturan ve KPSS'ye giren her faninin yaşayacağı durum.
eğitimini en iyi şekilde alıp vatan toprağında hizmet vermektir.

beğenmeyenler yallah arabistan'a!
Arkadaş'a hemen bir kavanoz Hakkari balı gönderin. O zaman anlar Belki
Maalesef haklı beyandır , devlet en önemli vazifesini yapmak dışında pek bir şey yapmadığı için çok haklı beyandır . Şovanist söylemler , söylemlerden öteye gidemez . Kaç kişinin öldüğünü görüyoruz bir o kadar belki de basına yansımayanlar var... devletin yegane varlık sebebi en önemli belki de tek görevi olan :
Bireysel can güvenliğini sağlamak*
lütfen yalandan vatan,millet,sakarya yapmayın arkadaşlar.elinizi vicdanınıza koyun şimdi.tercih hakkı sizde olsa,kim hakkari’dan yana kullanır? bunu küçümsemek adına söylemiyorum ama devletin yıllarca ihmal ettiği bir bölge. gelişim sıfır,insanlar bilinçsiz ve eğitimsiz bırakılmış,sosyal aktivite olanağı yok denecek kadar az ve üstüne bingo can güvenliğiniz bile sallantıda.
diliyorum artık türkiye’nin istanbul’dan ibaret olmadığını birileri idrak eder ve gerekeni yapar
/ 2