yola çıkacak arkadaş bulamamak

/ 6
Tek başıma gezmeyi otostop çekmeyi uzun yola çıkmayı kamp kurmayı bi yere gitmeyi sevmediğimden anca arkadaşım yanımda iken gezip dolaşabiliyorum.
Mersinden taliplerimi arıyo... pardon platformu karıştırdım
Sırf bu yüzden geçen hafta Eskişehir'den otostopla gelemedim cesaret edemedi yanımdakiler
Genelde yalnız yola çıkmak, macera arayanlar için birebirdir. Temponuza ayak uydurmakta ya da başkasının temposuna ayak uydurmakta zorlanma olabilir.
Gezmeye illa arkadaşla çıkılacak diye bir kaide yok.
soruyu algılama biçimi çok önemli. bu kişi sevgilinse iyi ki bulamamışım dedirten durum. ama kafa dengi bir arkadaş ise (cinsiyet farketmeksizin) eğlencenin doruklarına varabilirsiniz
çoğu gezginin derdi. sosyal medyanızı görünce gaza gelip "yaaa bi dahaki sefere beni de alsana yanına" dedikten sonra plan yapmaya kalkınca ailem/sevgilim/komşular/falanfilan izin vermiyor zaten param yok biriktircektim ama olmadı hede hödö diyen insanlarla çevrili iseniz zaten o kişiyi yanınızda sürüklemeye kalkmak hiç iyi bir fikir değildir, yolda insanı katil eder bu tür kişiler değmez. yol arkadaşı bulmak ruh eşi bulmaktan zordur, akışına bırakın şimdilik tek başına gezin, bir gün çıkarsa yol arkadaşıyla da gezme tecrübesi edinirsiniz.
Benim yaşadığımdır. Abi gel kamp yapalım, otostopla Avrupa turu atalım diyorum gel gör ki herkes bön bön bakıyor. Yapılır mı yav diyorlar.
Çıkılsa tek de çıkılır ama en iyi arkadaşınla çıkmak daha keyif verir. Zorunluluk değil keyfi olan davranış benim için.
Önemli olan yola çıkacak insan bulamamak değil bakın burada önemli olan yola çıkacağın insanı tanıyor olmaktır eğer uyuşmadığınız bir insanla yola çıkarsanız o yolculuk eziyete dönüşebilir efenim
özgüvensizlikten kaynaklanan sorundur. Yalnız kalmak yalnız gezmek en çok kendini keşfettirir sana. Gezdiğin yerlerde sürekli birileriyle tanış, yanına birini olup her ayak bastığın yere onunla gitmek zorunda değilsin.
/ 6