yurt dışında dil okulu

/ 2
Arkadaşlar merhaba.
Uzun süredir kafamda olan ingilizcemi üst seviyelere getirme isteğimi sonunda eyleme dökeceğim.
Ôzetle bir dil okulu bulmak istiyorum. Ülke olarak aklımda ingiltere var ama yorumlara ve deneyimli bilgilere açığım.
Hem benim gibi düşünen arkadaşlara hem de bana yardımcı olacak yorumlarınızı bekliyorum
Bir arkadaşım dil okuluyla irlanda'ya gitti. Ama dil okuluna gitmek bana gereksiz pahalı geliyor hep. İngilizce burda da öğrenilebilir gibi düşünüyorum. Bence yurt dışına mutlaka çık ama gezmeye git. Boşuna dil okullarına para vermeye gerek yok. Babbel öneririm en kötü ihtimalle
İrlanda da gidilen dil okulunun pek faydalı olacağını düşünmüyorum zaten bilmeyen arkadaşların bir bakmasını isterim
https://youtu.be/jsUvcjk8J5c
Malta'da daha önce dil okuluna giden,ve şu anda da yerleşik bir şekilde yazan biri olarak,Malta'yı tavsiye etmiyorum arkadaşlar.
Malta hakkında bir iyi bir kötü yorumlar gitmeden anlaşılmayacak bir yer sanırım.
Bütün gençlerimizi yönlendirmemiz gereken en önemli alanlardan birisi olduğu kanaatindeyim. Bununla ilgili uzun uzun yazılar yazacağım nasipse :)
Bunun hakkında bende uzun uzun yazacağım dostlar. Pek tavsiye alamasam da burdan benim gibi merak edenleri en geç üç aya kesinleştirip gidince bilgilendireceğim
Italya ya yerlestim, sifir italyanca ile. Roma dan ulasilan kucuk bir sehirdeyim. Bir tane dil okulu buldum. Senelik 10 euro. Evet dogru okudun, on euro. O da sigortaliyorlarmis da onun parasiymis. Sinifta italya ya kacan envai cesit adamla birlikteyim. Yazmayi okumayi bilmeyen zavalli insanciklar. Bu da dil okulu kavramina enteresan bir ornek olsun.
/ 2