14 aralık 2017 tcdd'yi kınıyoruz kampanyası

konuyla ilgili 38 entry daha
Ben dahil olmak uzere eminim cevremdeki cogu kisi ayni soruyu aliyodur. “Dogu ekspresine nasil bilet bulacagiz seferler gorunmuyor”

Hatta verebilecek bir cevabim yoktu malesef fakat bu olay yeni aydinlandi.
#Karsrail ismiyle adlandirdigimiz turkiyenin en uzun tren hatti olan Dogu Ekspresi yolculugu @interrailturkiye uyeleri sayesinde son yilarin en populer yurtici seyahat rotasi oldu.

Buna uyanan @tcddemiryollari bu isi nasil paraya dokeriz diye dusunmus olmali ki standart fiyati gidis donus 100₺ ye alabildiginiz biletleri bazi turizm acentalarina kapatarak insanlara 1000₺-1500₺ ye mâlolan turlara cevirmis.
Bizim populer ettigimiz ve daha birsuru gezginin deneyimleyemedigi karsrail su an gezginler icin bir hayal olmus gibi gorunuyor.

Gezginleri gectim doguya ulasabileceginiz en ucuz yollu ulasim aracini para ugruna satmak bu ruha tamamen ters olan bir durumdur. Karsta yasayan ve durumu olmayan bir vatandas su an trenine binip gidememektedir.

Biz buna musade etmemek icin elimizden gelen herseyi yapacagiz.
Bugun(14 aralik) @karsrailturkiye sayfasindan baslattigimiz protesto icin neler yapabilecegimiz nerelere mail ve telefon bombardumani yapacagimiz aciklanacaktir.
Dogu ekspresini geri kazanma zamani simdi.

Bu olayi herkesle paylasin ve trenimizi geri kazanip en kisa zamanda hep birlikte dogu ekspresinde gun dogumunu izleyelim