alttaki yazara soracaklarım var

konuyla ilgili 72 entry daha
üstteki yazara cevabım muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur. intihar etmek duygusal bir şey değildir. sana intihar etme demeyeceğim ama bir başka kişinin intihar hakkındaki notlarını seninle paylaşacağım.
"
şimdiye kadar, ölmeyin diyenler, silahlı eylem yapmayın, demokratik mücadele edin diyenler susuyordu. susuyor ve hiçbir şey yapmıyorlardı. iktidar öldürmeye devam ediyordu.
sustuk... uzun süre sustuk... sadece yaşamlarımızı ortaya koyarak sürdürdük direnme savaşımızı... düşmanlarımız suskunluğumuzu zayıflık, güçsüzlük olarak yorumladılar. ahlaki ve siyasi hiçbir değeri kalmayanlar ise suskunluğumuzu, sadece yaşamlarımızı ortaya koyarak susuşumuzu anlamak istemediler. ve bu tavırlarıyla bizi şiddete karşı şiddet uygulamaya mecbur ettiler. nasıl ki iktidar katliamı devam ettirdiyse, insanlarımızın ölmesine göz yumduysa suskunluğumuzun da böyle süreceğini düşündüler.
"

alttaki yazara sorum kendinden daha büyük bir şeyin parçası olmak sana nasıl hissettirirdi. tarihe adını yazdırmış insanlar gibi hissetmek istemezmiydin ? böyle bir fırsat karşına çıksa bunun bir parçası olur muydun?