alttaki yazara soracaklarım var

konuyla ilgili 72 entry daha
Bunu ben cevaplamak istiyorum.
Efendim geçen sene başıma geldiğini düşünmüştüm sonra dur dedim şimdi sinek ısırır yaz aylarında geçici bir gıcıklanma olur daha sonrasında ise orayı kaşırız kaşırız birdaha kaşırız merak eder irdeleriz. Uzun bir süre belki izi kalır ama deştikçe acıtır. Dokunulmasa püf sorun yok.İşte bunun gibidir aşk geçici bir gıcıklanma ile merak sonucu oluşur. Buna ise deliler gibi sevmek denilmesi yanlıştır.
Bir de şuanda ve önceden var olan düzeni düşünelim ne o ? Entegre et ve (yönet) sat.düzen basit ilk önce algımıza yerleşiyor sonra kendiliğimizden istiyoruz. Bu ekonominin büyük oyunu olduğuna inanıyorum.
Misal aşk var aşık oldun hoooop telekominikasyon şirketleri bayram eder sabah öğle akşam telefonla konuşulur. Bu en basitiydi kişiliğinden imtiyaz vermene bile sebep olabilir bu illet.
Daha sonra ayrılsınlar çok konuştular birbirlerinden soğudular (ne sevgi ama).yaş küçükse (18 30 arası yapar genelde) ne olacak hemen erkek sigara alkol ve şarkı kimler kazandı düzeni yönetenler kimler kaybetti düzenin altında ezilenler. Peki kadın ne yapar hemen çikolataya hücum eder hemde allah allah nidaları ile. Yine kazanan kim ,düzen. İşte aşk budur benim için.senin sürekli kaybettiğin birşeydir.
Yani ha bir hayvanın ısırdığı yer ha aşk aradaki tek fark birilerinin kazanması...gerçi diğerinde de sinek kazanıyor bence fark yok.