instagram için yaşayan gençlik

konuyla ilgili 29 entry daha
2 yıldır bahsettiğim önerme. sosyal medyayı amacı uygun olarak kullanmaya çalışıyorum. görmediğim gezmediğim yerleri bu sayede tanıyarak ziyaret ediyorum. ona göre plan yapıyorum. yurtdışı gezilerimde fazlasıyla yardımcı oluyor(tabi bu dolar kurundan sonra zor artık).

insanlar birbirlerine takipçilerini gösteriyor. nerde yediğini ve ne yediğinin fotoğraflarını gösteriyor. eskiden görgüsüzlük diye tabir ettiğimiz şeyler artık o kadar sıradanlaştı ki, ve bunu yapanların çoğu da sözde elit dediğimiz tabaka. e tabi haliyle yurdum insanı bunları görüyor ve imreniyor, yada içten içe kıskanıyor. artık insanlar sürekli bi yerlere gitmek istiyorlar. gezsinler, bunu desteklerim ama amacı dışında gezilerden nefret ediyorum.
ne yazık ki şu zamanlarda özellikle kadınlar bunu yapıyor. cinsiyetçi olarak yaftalayacaksınız ama umrumda değil. gördüklerimden bahsediyorum. artık kadınların büyük bir çoğunluğu sevgili olacağı adamdan beklentiler değişti bilmem farkında mısınız ?
beni gezdirebilir mi ? şurada yemek yiyebilir miyiz ? arabası var mı ? şeklinde sorular soruluyor ve bunları duyuyorum. son kız arkadaşım bunu tabiki bana söylemese de benim bunları karşılayamayacağımı düşünerek dolaylı yollardan benden ayrıldı. şeyma subaşının hikayelerini izleyip sinirlenen bir tipti. bazı şeyleri hissetmek için müneccim olmaya gerek yok.

öyle tanıdığım insanlar var ki takipçi satın alarak ve sanki büyük bir kitleye hitap ediyormuş gibi hikayeler atıyor ve ben buna gülüyorum :) çünkü seni tanıyan bi biz varız olm sen kimsin lan ! kimsin olm ?!

bu konuda yazacağım çok şey var çünkü bu konuda yaralıyım. biraz daha yazarsam üslubumu bozucam


bunun dışında sade kullanan insanları beğeniyorum,çünkü bi nevi onlar bana tavsiye oluyor. gezdiği ve gittiği yerler hakkında fikir edinebiliyorum.

lütfen amacı dışında saçmalamayalım.