interrail yapacaklara tavsiyeler

konuyla ilgili 18 entry daha
hayatımda yaptığım muhteşem geziden verebileceğim tavsiyelerdir. öncelikle interrailin kuralı şudur; eş, dost, arkadaş fazlasıyla satar, heves kırar, sürekli bir rota değiştirir, burun kıvırır bilmem ne yapar. korkaktır, dinlemeyin başınızın çaresine bakın ya da söyleyin size uysun.

bu yaz 1 ay boyunca yaptığım, italya, ispanya, fransa'yı gezmiş, lüks otelde, otçu hostellerde, sokaklarda, tren istasyonlarında kalmış, her türlü gecelere akılmış, bir dolu macera yaşayıp gelmiş biri olarak diyorum ki mezun olmadan yapın kız arkadaşınızla falan ise hiç gitmeyin.

italya özellikle ucuz biletten ya da rotanın güzel olmasından dolayı en iyi başlangıç ülkesidir. bir diğeri için (bkz: budapeşte)

italya tren kalitesi açısından kuzey ülkelerini saymazsak bindiğimiz en güzel trenlerdendi. lükstü. tavsiye rotası olarak. roma-pisa-cinnque terre, floransa-venedik-viyana-prag yapılabilir. gece trenleri denk getirilerek maliyet düşürülür. ancak trenlerde kol gezen hırsızlara dikkat etmek gerekir. zira interrail yapan çömez öğrencileri anında tespit edip kurban olarak seçerler.

sorusu olan çekinmeden mesaj kutumu şereflendirebilir.