kars

/ 2
Kars merkezden cildir golune gitmek cok kolay. Yapacagin tek sey saat 10.30 da belediyenin onunde olmak. (Ucretsiz)

Ani harabelerine gitmekte istiyorum dersen il ozel idarenin araclari kalkiyor. Saat 11.00 de il ozel idarenin onunde ol.

Bu belediye ve il ozel idare nerden bulucam diyorsan, eee kardesim kars zaten avuc kadar yer. Karsa kadar gitmissin onu mu bulamican
Bu sene boku çıkmış popüler kültür ürünü olmuş şehir. ayrıca bu kadar ünlü olmadan gidip hayatım boyunca unutamayacağım dostluklar anılar yaşadığım şehir. özlemle anıyorum
Bir günde gezilebilecek bi şehir yani göçcük. 10-15 kişi rahatlıkla servis kiralayıp Ani harabeleri, Çıldır gölüne gidebilir. Hatta şoförle anlaşılabilirse ve zaman kalırsa farklı bir yere dahi gidilebilir.
Bir Karslı olarak Kars'a tam 26 yıl sonra gittim nedense çok beğendim gezdiğim onlarca avrupa, asya şehirlerinden sonra Türkiyedeki birçok şehirden daha güzel daha yaşanılır olduğunu fark ettim. Belki bizim koşullarımız belki Karslı olmamdan kaynaklanan sebepler vardır bilemiyorum ama çok beğendim baharda annemlerle gideceğime söz verdim.

Tavsiye olarak Winterfell kafe var sahipleri Ozan ve Sadettin bilgili görgülü gezmeyi seven tipler Kars hakkında fikir alışverişi yapın alışveriş vs her konuda yardımcı oluyorlar ortam çok güzel zaten ismiyle de GOT severleri kendine çekiyor.
Kaldığımız otel ise daha güzeldi Hotel Kafkasya adlı otelde yine üniversitede akademisyen tayfa işletiyor terası özellikle güzel şömine başında sıcak şarap yaptılar afiyetle içtik, çok da güzel içtik, Derviş diye bir arkadaşımız var şarabı yapsın sizde keyif yapın.
Benden bu kadar memleketçilik kazanacak.
küçük , çok soğuk ve bir o kadarda insanları sıcak olan 36 plakalı ilimiz.
şehir tarihinde rus yapıları , azeri ezgileri göze çarpar. böyle küçük yerleri küçümsenmemeli , türkiyenin en iyi kayak merkezlerinden birisi karsta bulunur kristal kar'ın yağdığı türkiyedeki tek yerdir. kaz eti ve kaşarı ile ünlüdür , tavsiyede bulunmakla beraber gidilmeli ve görülmeli , önyargılar kırılmalıdır
La olum e devlet sayesinde soyumun bi kolunun da Kars da olduğunu öğrendim artık bende karslıyam gardaş
Kars’a gittiniz ya da gitmeyi planlıyorsanız bu yaptığım Kars gezilecek yerler listesi tam size göre. Kars’ı gezmek için , aktiviteler yapmak, yeme içme için ortalama 3 gün size yetecektir. Listeye aşağıdan ulaşabilirsiniz.Kars Gezilecek Yerler Listesi
Gezmek istiyorsaniz. 20 kişi ile bir araba tutun. Çok rahat oluyor.
doğu ekspresi ile doğum günümde gittiğim şehir. Mimarisiyle, insanlarıyla ve peyniriyle bende iz bıraktı. Güzel anılar biriktirdim ve güzel insanlar tanıdım bu şehirde. Ayrıca tekrar gitmeyi düşünüyorum çünkü Kars’ın garip bir cazibesi var. Mutlaka gidilmesi gereken bir şehir olduğunu düşünüyorum.
/ 2