karşı cinsten insanla ev arkadaşı olmak

konuyla ilgili 17 entry daha
Kisiler temiz ve birbirine saygili oldugu surece erkek/kadin farketmez. Erkek-erkege/kiz-kiza kalindiginda ipi koparabiliyorsunuz ama karsi cins ile oldugunda kendinize daha hakim olup daha ozen gosterdiginiz dogru. Tabii istisnalar mevcut olabilir.

Yabanci ve yerli kiz/kadin/bayan ev arkadaslarim oldu ve hicbir sorun yasamadik. Tabii ki ufak tefek sorunlar olabiliyor ama uzatmadan tatliya bagliyorsunuz. En azindan benim ev arkadaslarim cok anlayisliydilar. Hatta onlar ayrilmak durumunda kalinca onlarin ev arayan kiz arkadaslari da kalmak istediler benimle bir sorun yasamadiklarini anlattiklarindan.

Birbirinize hallenme durumuna gelince tabii ki pek mumkun. Ogrencilik yillarinizda ayni sirayi paylastiginiz karsi cinse bir sureden sonra ilgi duyuyorsunuz bu gayet normal. Ayni evi paylasip, ayni sofrada yemek yiyorsunuz, dertlesiyorsunuz, aktivitelere katiliyorsunuz tabii ki ilgi duyulmasi pek dogal ama her zaman bu gecerli degildir. Ev arkadasligimizdan sonra ikimizin de sevgilileri oldu ve birbirimize karsi tavrimiz hic degismedi.

Karsi cins ya da degil, mevzu iyi bir ev arkadasi, insan olmakta..