kol gibi hesap ödedikten sonra akıldan geçenler

konuyla ilgili 15 entry daha
3 yıl oluyor .
Benim de başıma bu şekilde bir şey gelmişti, acısı hatırladıkça sızlatır . Pek dışarı çıkan insan değildim , cesaret edip sonunda biriyle anlaşıp demişim ;gece dışarı çıkalım vari bir cümle kurmuştum gece dediysem daha 8 9.

Öğrenciyiz gittiğimiz mekan dışardan sıradan vasat öğrenci mekanı gibi duruyordu , içeriside öyle. Ama hiç öyle değilmiş yüksek çok yüksek şuan dahi çok yüksek bir miktar geldi , anlamadım . Salak salak baktım durdum bir sıfır fazla mı atılmış diye hesaba baktığımda ana, 2 dilim tatlı - 2 içecek ve bir kaç şey . Şüphesiz Hayatımın en tehlikeli anıydı , biryandan inmeyen koduğumun kalp çarpıntısı diğer yandan çaktırmamaya çalışmak. Garson gelirken anlamalıydım pis pis gülüyordu koduğumun andavalı . Öyle net hatırlıyorum o gülüşü , Dedim herhalde bize gülüyor , tiplere bak minvalinde.
Ama Kazın ayağı hiç öyle değilmiş hemde hiç . Hiç bir şekilde duygularını dışarı yansıtmayan ben , İstemsizce terliyorum sakinleşmeye çalışıyorum duramıyorum , yutkunup duruyorum , anksiyetem azmış tavan, Duramıyorum . Üzerimde o miktar yok Hale’n yok ancak Grivna taşıdığımda oluyordu . Gerizekalı gibi Düşünüyorum en az nasıl zararla atlatırım , kredi kartından çektirsem bir kaç güne evden para istemek zorundayım , bir sürü açıklama vs . Sözüm var gurur yapmışım(ki gurur değil korkaklık) hesabı dahi göstermedim , ödemek zorundayım .
Ödemek için kalktım , gidiyorum post makinesine doğru öyle böyle değil git git bitmiyor arkama bakıyorum paltosunu giymek üzere o da harekete geçecek . Ödedim , bir gerizekalı gibi ödedim .

Sonraki hafta da kuzenden borç aldım stresle geçirdim o ayı. sanırım en azından 3 5 sene bu şekilde hesap görmem .
Değdi mi , hesabı öğrenmeyene evet değdi bana da değdirdi.

Edit: kıza neden sövelim, dememe sebep olmuştur hemen alttaki yazar kızımız. Ama o garson yavşaktır ,net.